Zvonuri de la Curtea Regală: Meghan Markle plănuiește în secret un transplant de păr pentru Prințul Harry

Chelia din creștet avansează, iar Harry pare să o ia pe urmele fratelui său mai mare, William


Surse din anturajul cuplului, citate de TMZ, susţin însă că Ducele şi ducesa de Sussex vor petrece luna de miere în Canada, în staţiunea Fairmont Jasper Park Lodge din provincia Alberta, la o cabană cunoscută sub numele "Refugiul regal". Considerată un "paradis canadian", cabana a găzduit de-a lungul timpului membri ai familiei regale britanice, dar şi vedete de la Hollywood.



Regele George al VI-lea şi regina mamă au stat la această cabană în 1939, iar regina Elisabeta şi prinţul consort Philip au petrecut o perioadă în zonă, în 2005. De asemenea, cabana a găzduit personalităţi precum Anthony Hopkins şi John Travolta, dar şi pe Bill Gates. În 1954, aici a fost turnat filmul "River of No Return", cu Marilyn Monroe şi Robert Mitchum.

Speculații au început să apară și pe tema unui copil al celor doi duci de Sussex. În primul lor turneu în Irlanda, Prinţul Harry i-a spus unui fan din mulţimea adunată să întâmpine cuplul regal că nu este atât de pregătit să aibă mulţi copii.
"Şi soţul meu este roşcat şi mi-a făcut cinci copii. Când vă puneţi şi voi pe treabă?", l-a întrebat cu îndrăzneală Elaine Adam Stewart, în vârstă de 49 de ani. "Cinci copii? Prea mulţi", a răspuns amuzat Prinţul Harry, potrivit People.

De-a lungul timpului, Harry a recunoscut că îşi doreşte să devină tată, în special în viitorul apropiat.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

Prinţul Harry, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles, şi Meghan Markle au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.


Foto: Hepta

8 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod