Zsa Zsa Gabor a murit la vârsta de 99 de ani

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Decembrie 2016
Actriţa americană de origine maghiară a decedat la vârsta de 99 de ani, potrivit BBC.
Zsa Zsa Gabor a murit în propria locuinţă, în urma unui atac de cord, dupa ce în ultimii ani a avut mai multe probleme medicale.

Actriţa a fost de mai multe ori spitalizată după ce şi-a fracturat şoldul, căzând din pat, în iulie 2010, încercând să răspundă la telefon. În urma unei infecţii, actriţei i-a fost amputată, în ianuarie 2011, o mare parte a piciorului drept.


Zsa Zsa Gabor a suportat şi o operaţie de reconstrucţie a articulaţiei şoldului, în iulie 2010. Totodată, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005, relatează Mediafax.

Zsa Zsa Gabor este ultima supravieţuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale căror cariere au strălucit în industria de divertisment.
Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune.

Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale, printre care se numără cea cu fondatorul lanţului internaţional de hoteluri, Conrad Hilton.
Zsa Zsa Gabor s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 20 de ani cu diplomatul turc Burhan Asaf Belge.

Ultimul mariaj al actriţei maghiare a început la vârsta de 70 de ani cu cetăţeanul american de origine germană, Frederic Prinz  von Anhalt, cunoscut pentru că a plătit-o pe prinţesa Marie-Auguste von Anhalt pentru a-l adopta în 1980..Foto: Hepta
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Levi pe 19 Dec 2016, 17:49
  Zsa Zsa Gabor

  A avut o fata, Francesca Hilton (New York 10 martie 1947 - Los Angeles 5 ianuarie 2015)

  0
  0

 • Mucanu Aurel pe 19 Dec 2016, 11:20
  Zsa Zsa Gabor

  Frumoasa unguroaica dar chiar 9 casatorii ? Nu a avut copii ? Ce au zis acestia ? Cati tati sau cate mame poate suporta un copil si sa nu clacheze ?

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod