Ziua în care Sharon Stone a luat-o de la zero: „Am avut 5% şanse să trăiesc“

Sharon Stone, în 2001, cu câteva luni înainte de atacul cerebral care i-a schimbat viaţa


Revenită pe micile ecrane în miniseria "Mosaic" produs de HBO, actriţa a explicat că acum este obsedată de televiziune, în special de show-urile care prezintă diferite culturi: "E chiar interesant să vezi viaţa din fiecare cultură din lume. În plus, acum putem vedea orice, de oriunde. Este incitant."

"Mosaic" este un thriller în şase părţi, care are ca protagonistă o autoare de cărţi ilustrate, pusă în faţa unei avalanşe de minciuni, corupţie şi chiar crimă. Miniseria este o poveste despre pasiune şi intrigă, centrată pe dispariţia bruscă a unei femei şi pe efortul îndelungat al poliţiei şi al locuitorilor oraşului Summit, Utah, de a descoperi adevărul.



Lansată iniţial în versiune de aplicaţie pentru telefon, producţia regizată de Steven Soderbergh îi permite privitorului să aleagă perspectiva din care vrea să urmărească scenariul, având la dispoziţie diferite versiuni ale poveştii, notează Daily Mail.

Vorbind despre regizorul premiat cu Oscar şi Emmy şi cunoscut, între altele, pentru "Ocean's Twelve" şi "Ocean's Thirteen", Sharon Stone a declarat la "Good Morning America": "E un geniu şi e mereu cu un pas înainte. Am primit scriptul cu doar o săptămână înainte de filmări, aşa că nu prea ştiam ce o să se întâmple. Mai întâi vezi povestea principală, apoi de fiecare dată apar două variante din care trebuie să alegi, ca într-un copac, te sui pe craca pe care vrei să urci.
Fiind o crimă misterioasă, publicul devine detectivul şi trebuie să rezolve enigma. E atât de tare."

Sharon Stone s-a remarcat recent şi într-un interviu pentru postul ABC, în care dacă a fost vreodată hărţuită sexual la Hollywood, când a izbucnit în râs. "Aţi fost vreodată victimă a hărţuirii sexuale", a fost întrebată vedeta, iar ea a râs timp de câteva secunde bune, după care şi-a explicat reacţia: "Sunt în această industrie de 40 de ani. Puteţi să vă imaginaţi în ce lume am aterizat?". Apoi vedeta a spus că, pe parcursul carierei sale, a văzut multe lucruri. "Cu fizicul meu, venind de nicăieri, din Pennsylvania? Am venit aici fără să beneficiez de nicio protecţie.
Am văzut de toate".


"Am început să ne recunoaştem propriile calităţi ca femei şi am încetat să mai credem că trebuie să ne comportăm ca nişte bărbaţi, cu scopul de a obţine legitimitate, putere sau credibilitate", a conchis actriţa.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Actriţa a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod