Zgomot infernal deasupra casei în care stau Meghan și Harry: Cum reușesc să-l adoarmă pe Archie?

Ducii de Sussex au preferat să se mute la Frogmore Cottage, dar au o problemă stresantă: 14 avioane survolează zona în fiecare jumătate de oră!

Ieri a fost Ziua Porților Deschise la Frogmore House și mulți au fost dornici să vadă o parte din domeniul pe care trăiesc Meghan Markle și Prințul Harry. Ducii de Sussex s-au mutat aici înainte de venirea pe lume a fiului lor, Archie.

Vizitatorii au trecut la mai puțin de zece metri de Frogmore Cottage, reședința cuplului regal, iar câțiva dintre ei nu s-au putut abține și s-au zgâit puțin la ferestrele casei, doar-doar or putea zări ceva înăuntru. Unii au susținut că au ajuns chiar în fața porții și au făcut poze, deși poliția i-a avertizat că nu au voie să fotografieze zona, relatează Daily Mail.

Grădinile superbe i-au încântat pe cei care au participat la acest tur, dar mulți au fost surprinși de zgomotul repetat al avioanelor care treceau pe deasupra, întrebându-se cum reușesc Harry și Meghan să-l adoarmă pe micul Archie în asemenea condiții.



Aeroportul Heathrow se află în apropiere, iar la fiecare jumătate de oră 14 zboruri trec la mai puțin de un kilometru și jumătate. Potrivit ziarului britanic, Harry și Meghan au cheltuit aproape 60.000 de euro pe izolarea fonică a noii lor case, pentru a atenua zgomotul produs de avioane.

În martie, vecinii au declarat că un zbor al companiei British Airways a trecut pe deasupra casei, la o înălțime de 900 de metri, iar după numai 30 de minute au văzut o cursă Virgin care a zburat la 500 de metri pe deasupra acoperișului.

Potrivit Daily Mail, ducii de Sussex nu au fost acasă în timpul turului.
"Am văzut câteva ferestre deschise și două mașini strălucitoare în față, deci era cineva acolo... E o nebunie cât de aproape am ajuns. Deși nu știu cum reușesc să-l adoarmă pe Archie sub zgomotul avioanelor de deasupra mea. E un tărăboi maxim", a scris un participant la eveniment.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod