Zeiţa de argint: Halle Berry arată fabulos în rochie mini, la 51 de ani

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2018

Sexy la 51 de ani: Halle Berry a impresionat din nou pe covorul roşu


Câştigătoarea premiului Oscar a împlinit 50 de ani pe 14 august 2016. Ea a postat atunci pe Instagram o fotografie în care purta un şal alb brodat cu motive florale ce-i lăsa să se întrevadă corpul perfect. "Cu braţele deschise aştept 50-ul...

Sunt atât de norocoasă să ajung aici!", a scris ea.

O săptămână mai târziu, actriţa a declarat pentru USA Today că se simte grozav la această vârstă: "Lumea îmi tot spune <<Faci 50 de ani. O, Doamne! Cum te simţi?>>. Păi mă simt excelent. Niciodată vârsta nu m-a definit.
Şi nicicând nu m-am simţit mai bine."


"Tot anul ăsta va fi despre cum e la 50 de ani. Pagina mea de Instagram o să explodeze de la atâtea întrebări despre cum e la 50 de ani, cum arăţi la 50, cum gândeşti. Va fi anul 50 pentru mine şi nu pot să aştept", a scris ea pe reţeaua de socializare.

Înainte de mariajul cu Olivier Martinez, Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, între 2001 şi 2005.
Ea a avut apoi, între anii 2005 şi 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.
Pe 16 martie, vedeta va sărbători a zecea aniversare a fiicei sale.

Halle Berry este singura actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod