Zeiţa de argint: Halle Berry arată fabulos în rochie mini, la 51 de ani

Sexy la 51 de ani: Halle Berry a impresionat din nou pe covorul roşu


Câştigătoarea premiului Oscar a împlinit 50 de ani pe 14 august 2016. Ea a postat atunci pe Instagram o fotografie în care purta un şal alb brodat cu motive florale ce-i lăsa să se întrevadă corpul perfect. "Cu braţele deschise aştept 50-ul... Sunt atât de norocoasă să ajung aici!", a scris ea.

O săptămână mai târziu, actriţa a declarat pentru USA Today că se simte grozav la această vârstă: "Lumea îmi tot spune <<Faci 50 de ani.

O, Doamne! Cum te simţi?>>. Păi mă simt excelent. Niciodată vârsta nu m-a definit. Şi nicicând nu m-am simţit mai bine."

"Tot anul ăsta va fi despre cum e la 50 de ani. Pagina mea de Instagram o să explodeze de la atâtea întrebări despre cum e la 50 de ani, cum arăţi la 50, cum gândeşti. Va fi anul 50 pentru mine şi nu pot să aştept", a scris ea pe reţeaua de socializare.

Înainte de mariajul cu Olivier Martinez, Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, între 2001 şi 2005.
Ea a avut apoi, între anii 2005 şi 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008. Pe 16 martie, vedeta va sărbători a zecea aniversare a fiicei sale.

Halle Berry este singura actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod