"Zâna" a luat numele soțului turc: Acum o cheamă Andreea Marin Ozturk

Vedeta și-a schimbat statutul pe Facebook. La secţiunea "Stare Civilă" este scris "Căsătorită", iar în dreptul secţiunii "Despre Andreea" apare numele modificat.

Andreea Marin a ţinut să facă publică schimbarea din viaţa ei. Ea a oficializat relaţia cu soţul ei, Ozturk Tuncay, şi pe Facebook.

După ce la sfârşitul anului trecut s-a căsătorit la Starea Civilă, Andreea Marin și-a oficializat relaţia şi pe Facebook. Ea şi-a schimbat marți statutul şi numele de pe rețeaua de socializare.

Astfel, la secţiunea "Stare Civilă" stă scris acum "Căsătorită", iar în dreptul secţiunii "Despre Andreea" apare numele ei întreg, Andreea Marin Ozturk.

Gestul prezentatoarei TVR arată că se mândreşte cu soţul ei şi cu dragostea ce i-o poartă acestuia, notează ziarul Click!.



Andreea Marin a explicat pentru Libertatea că gestul ei e unul normal: "Am luat această decizie pentru că așa mi se pare normal. Așa face orice om cu scaun la cap".

După ce tabloidele au speculat că ea ar fi însărcinată, Andreea a negat, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, că ar aștepta un copil.

Vedeta TV se află la al treilea mariaj.

Ea a mai fost căsătorită, timp de trei ani, cu Cristian Gheorghiţă, şi cu Ştefan Bănică Jr., căsnicie care a durat şapte ani.

Andreea pare să fie adepta marilor schimbări în viață făcute la început de an. Vestea despre căsătoria cu Tuncay a survenit la exact un an după ce Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au anunţat pe conturile lor de Facebook că au decis de comun acord să se despartă.
Ei s-au căsătorit în secret, în ianuarie 2006, în SUA, şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută pe 15 decembrie 2007.
După despărțirea de Andreea Marin, Ștefan Bănică Junior a recunoscut că are o relație cu Lavinia Pârva.

Zvonurile despre o relaţie între Andreea Marin (39 de ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) au apărut în presă la începutul lunii mai 2013.

Cei doi se cunosc de peste doi ani, de când fizioterapeutul a tratat-o pe vedeta TV la clinica Acibadem din Turcia, unde ea s-a recuperat după operaţia suferită la coloană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona_carmen pe 14 Ian 2014, 23:05
    Numele ca numele, dar profesia lui e interesanta.....

    Apropo de comentariul cu noul nume al Andreei Marin, e normal si firesc faptul ca sotia sa ia numele sotului. Mai ales cand sotul are o profesie asa de interesanta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod