Zâmbetul care a cucerit lumea: Julia Roberts, fermecătoare și la 50 de ani

Julia Roberts, o nouă apariție superbă într-o clip pentru un parfum Lancôme


În pofida popularității sale uriașe, Julia Roberts și-a deschis abia de curând un cont pe Instagram. Actriţa nu era prezentă până acum pe nicio reţea de socializare și se număra printre puţinele vedete de la Hollywood reticente faţă de această formă de comunicare.

Julia nu are conturi pe Twitter, Facebook şi LinkedIn, dar a decis în luna iulie să-şi înființeze un cont pe Instagram şi a publicat câteva zile o serie de imagini personale. Ea a strâns în câteva ore aproape o jumătate de milion de admiratori ("followers") pe această reţea de socializare.

Prima activitate pe Instagram a vedetei a fost o poză în care stă aşezată pe iarbă şi îmbrăcată lejer cu o pereche pantaloni scurţi şi o bluză neagră cu mâneci lungi.

Fotografia era însoţită de mesajul "Hello", prin care vedeta americană îşi salută fanii din lumea întreagă. Imaginea a primit rapid peste 250.000 de Like-uri.

În al doilea mesaj pe Instagram, Julia a distribuit o fotografie ce o prezenta alături de Elizabeth Stewart, o cunoscută stilistă a celebrităţilor din Los Angeles. Ambele purtau tricouri pe care a fost imprimat mesajul "You can't make everyone happy. You are not an avocado" ("Nu poţi să faci pe toată lumea fericită. Nu eşti un avocado").

În iunie, actrița a publicat un mesaj a publicat un mesaj emoționant prin care îşi imploră fanele să nu acorde atenţie doar frumuseţii exterioare, în detrimetrul lor şi a propriei lor naturaleţi. "Perfecţiunea este boala multor naţiuni.
Ne acoperim chipurile cu tone de machiaj. Ne injectăm cu regularitate botox şi ne omorâm cu foamea de dragul 'mărimilor ideale'. Încercăm să îndreptăm ceea ce nu necesită modificări. Iar lucrurile de care trebuie să avem grijă în primul rând rămân ignorate. Ştiţi despre ce vorbesc? Despre sufletul nostru. Sufletul, care necesită îngrijiri minuţioase. A venit momentul să ne ocupăm de el. Spuneţi-mi sincer: cum puteţi aştepta ca cineva să vă iubească, dacă voi înşivă nu vă iubiţi? Mascându-vă chipul, oare puteţi spune că sunteţi mulţumite de voi? Nu. Vreau să înţelegeţi: nu contează cum arăţi la exterior, dacă eşti absolut pustiu în interior"
, a scris ea.

"Astăzi vreau să declar tuturor: nu voi mai accepta machiajul.
Nu vreau să mă machiez, deoarece am obosit să port o faţă străină. A venit momentul să aruncăm măştile. Ştiu că am riduri, însă eu vreau să le văd. Doar aceasta sunt eu — adevărată. Vreau să mă acceptaţi aşa cum sunt. Înţelegeţi că estetica artificială conduce lumea, ţinându-ne închişi în închisoarea iluziilor noastre despre aspectul fizic? În loc să trăim şi să ne urmăm naturaleţea, suntem obligaţi să respectăm acele canoane ale frumuseţii, care ne sunt impuse. Însă ştiţi ceva? Am obosit de toate acestea. Şi îmi spun: STOP. Vă îndemn pe toţi să vă opriţi şi să vă amintiţi cine sunteţi şi ce dorinţe aveţi în realitate? Amintiţi-vă cine sunteţi"
, a continuat Julia. "Nimeni niciodată nu va putea 100% să corespundă criteriilor frumuseţii.
Aspectul exterior este ultimul lucru, care trebuie preţuit într-un om. Ceea ce este cu adevărat important este sufletul"
, a încheiat vedeta.

Desemnată anul trecut pentru a cincea oară "cea mai frumoasă femeie din lume" de revista People și deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich", Julia Roberts a putut fi văzută recent alături de Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne".

Roberts şi soţul ei, Danny Moder, au împreună trei copii - gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, născuţi în noiembrie 2004, şi Henry Daniel, născut în iunie 2007.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod