Xena

Xena, „prinţesa războinică“, la 48 de ani. Vezi cât e de schimbată!

Lucy Lawless, actriţa care a devenit celebră în '90, după ce a jucat în serialul „Xena, prinţesa războinică“, arată diferit acum, la 48 de ani.

Lucy Lawless înseamnă Xena. Este rolul care a făcut-o celebră în întreaga lume şi chiar dacă au trecut mulţi ani de atunci, lumea încă o vede ca pe "prinţesa războinică". Timpul îşi spune, însă, cuvântul, iar la aproape 50 de ani, vedeta este schimbată.

La sfârşitul săptămânii trecute, actriţa a fost prezentă la Entertainment Weekly Con-X, eveniment dedicat industriei de benzi desenate, organizat în San Diego, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Ea şi-a vopsit părul în două culori, blond şi negru, renunţând la culoarea preferată, castaniu, şi a optat pentru o ţinută obişnuită - pantaloni bleumarin şi o cămaşă cu mâneci lungi bleumarin cu imprimeuri albe, care se asortau foarte bine cu pantofii fără toc de aceeaşi culoare.

În comparaţie cu apariţiile din anii trecuţi, când încă mai păstra ceva din look-ul sexy cu care a cucerit o mulţime de fani, actriţa s-a mai îngrăşat, iar culoarea părului nu o avantajează, chiar tinde să o îmbătrânească.

Dar asta nu înseamnă că nu arată bine pentru vârsta ei, iar diferenţa faţă de look-ul din trecut este explicabilă, ţinând cont de anii care au trecut de atunci. Pe de altă parte, Lucy Lawless şi-a păstrat atitudinea pozitivă şi, zâmbitoare şi relaxată, a luat cuvântul pe scenă.

Xena

Actriţa a mărturisit în trecut că nu a fost mereu într-o formă atât de bună ca pe vremea când juca în serialul care i-a adus celebritatea. În plus, la începutul filmărilor s-a descurcat mai greu, pentru că era destul de neîndemânatică când avea de turnat scenele de luptă.

"În primii doi ani am fost plină de vânătăi. Când eram elevă mi se spunea că sunt neîndemânatică şi ironia sorţii a făcut ca eu să ajung să o joc pe Xena, dar când iei câţiva pumni în faţă îţi formezi reflexele", a povestit ea într-un interviu acordat în luna iunie publicaţiei Weekend Today.

Lucy a mai spus că atunci când a încheiat filmările pentru "Xena" era într-o formă mai bună decât atunci când a început să joace în acest serial, ceea ce a ajutat-o în următoarele roluri de acțiune. "Era distractiv, dar aveam și mult de tras.

Sunt recunoascătoare pentru oportunitățile pe care le-am primit și le mulţumesc fanilor pentru că mi-au oferit o carieră frumoasă", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 August 2017
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ariana pe 27 Iul 2016, 14:44
    Schimbata in bine

    Arata excelent, bravo ei !

    3
    0

  • Xenu pe 26 Iul 2016, 18:12
    Xena

    Arata ca o romancuta divortata care si-a facut cont pe tagged, si-a trantit la profil cea mai buna poza si-acum asteapta friend request-uri :))

    2
    8

  • ioan cutitaru pe 26 Iul 2016, 17:00
    xena

    Doar pt ca are alta culoare de par si alta atitudine nu nseamna ca i schimbata radical...pt ca nu e, chiar arata bine.

    10
    1

  • Ana pe 26 Iul 2016, 16:42
    Xena

    Pentru o doamna de aproape 50 de ani arata foarte bine. Doar nu va steptati sa apara tot in costumatie de razboinica si cu o sabie in mana ?! Zau asa ...

    13
    1

  • gicu pe 26 Iul 2016, 16:04
    w

    Arata foarte bine .Nu intelg schimbarea din titlu ?

    12
    1

  • Liviu pe 26 Iul 2016, 10:44
    Xena

    Si care este problema...Arata foarte bine un om normal pentru varsta ei ...Ba chiar nu is arata varsta...

    18
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod