Will Smith, detalii neașteptate despre căsnicia sa: „Se întâmpla în fiecare dimineață. M-am simțit oribil“

de Daniel Dumitrescu, 16 Octombrie 2018

Actorul a mărturisit emoționat că mariajul său ajunsese pe marginea prăpastiei când soția lui a plâns 45 de zile la rând.

Will Smith a discutat sincer, de față cu soția și cu fiica lor, Willow, despre problemele din căsnicie, în emisiunea pe care soția sa, Jada, o transmite pe Facebook. Cu ochii în lacrimi, actorul în vârstă de 50 de ani a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut. "A fost o perioadă în care mami se trezea și plângea, 45 de zile la rând. Am început să țin un jurnal", a spus Smith. "Ai omis câteva zile", i-a răspuns Jada, cu un zâmbet amar pe chip.

"Se întâmpla în fiecare dimineață. Cred că atunci m-am simțit cel mai rău în căsnicia noastră. M-am simțit oribil", a continuat actorul.

Copleșit de emoții, Will Smith a mai spus că el și soția sa nu mai vorbesc despre ei ca despre oameni căsătoriți, ci ca despre parteneri de viață.

Will Smith şi Jada Pinkett au trecut cu bine peste momentele de cumpănă, când s-a aflat în pragul divorţului.

În 2015, Jada a declarat în emisiunea lui Howard Stern despre căsnicia ei: "Trebuie să fii puternic... Este nevoie de timp şi e mult de lucru. Eu am încredere în Will, e un om integru. Are toată libertatea din lume... cât timp Will se poate privi în oglindă şi totul e ok, eu sunt bine."

Într-o ediție din luna mai a emisiunii sale, Jada Pinkett Smith a avut-o ca invitată pe prima soție a lui Will Smith, Sheree Zampino Fletcher, căreia i-a făcut o mărturisire emoţionantă.
Actriţa în vârstă de 46 de ani i-a transmis fostei rivale, cu care are acum o relaţie foarte bună, regretul că s-a întâlnit cu Will înainte ca acesta să divorţeze. Jada Pinkett a început relaţia cu Will Smith în 1994, cu un an înainte ca acesta să divorţeze de Sheree Zampino Fletcher. După o relație încordată, cele două foste rivale au devenit prietene.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod