Whitney Houston, privighetoarea a murit în cadă. Un talent ucis de droguri!

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat un purtător de cuvânt al artistei. "Din nefericire, este adevărat", a declarat purtător său de cuvânt.
Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat un purtător de cuvânt al artistei. "Din nefericire, este adevărat", a declarat purtător său de cuvânt.


Conform CNN, un purtător de cuvânt al poliţiei din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat: "(Sâmbătă) la ora 3.55 p.m. (ora locală), a fost pronunţat decesul lui Whitney Houston, la Beverly Hilton Hotel". Acesta a mai spus că serviciile de urgenţă au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar încercările de resuscitare a cântăreţei au eşuat, informează Mediafax. Cauza decesului nu a fost deocamdată făcută publică.

Mark Rosen, locotenent la Poliţia din Beverly Hills, a declarat că la faţa locului "nu au fost găsite semne de intenţii criminale", iar cauza morţii vedetei este în prezent investigată.

O voce incredibilă, o femeie frumoasă, pe care drogurile au transformat-o într-o epavă. "Având în vedere cantităţile mari de cocaină pe care le consuma, Whitney nu va mai trăi mult timp", mărturisea la un moment dat unul dintre prietenii ei. În februarie 2010, Whitney a intrat în comă după o supradoză de droguri. În aprilie, ea mărturisea că nu are probleme cu drogurile şi se simte minunat, însă apropiaţii ei susţin că scoate din buzunar 6.300 de dolari pe sapatămână pentru a cumpăra stupefiante.

Whitney Houston a participat, joi, la o petrecere organizată înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, unde vedeta a urcat pentru ultima dată pe scenă alături de Kelly Price, în onoarea căreia fusese organizată petrecerea, relatează mtv.com. "La petrecerea în onoarea mea, am invitat mai mulţi prieteni, printre care şi Whitney Houston.

Toţi prietenii mei au venit şi au cântat. Nu mă aşteptam ca Whitney să urce pe scenă, dar a făcut-o. A urcat pe scenă şi, în timp ce eu vorbeam cu ea, a luat microfonul şi a început să cânte", a declarat Kelly Price despre seara de joi.

ULTIMA APARIŢIE PE SCENĂ A VEDETEI, ACUM 2 ZILE

"Cel mai mare diavol se află în mine. Nu-mi sunt nici cel mai bun prieten, nici cel mai mare duşman"


La apogeul carierei sale, Whitney Houston era fata de aur a industriei muzicale. De la mijlocul anilor 1980 până la sfârşitul anilor 1990, ea a fost unul dintre cel mai bine vânduţi artişti. Uimea publicul cu vocea sa puternică, cu acorduri ce-şi aveau rădăcinile în muzica gospel, dar cu o strălucire pop. Whitney Houston nu a avut succes numai pe plan muzical, jucând în filme cu mare succes la public, precum "The Bodyguard" şi "Waiting to Exhale".

Avea o voce şi o imagine perfecte, fiind o cântăreaţă talentată şi cu sex appeal atât cât trebuie pentru a menţine un look perfect şi a influenţat o generaţie de cântăreţe, de la Christina Aguilera la Mariah Carey.

Însă spre sfârşitul carierei sale, Houston a devenit o şocantă poveste a modului în care drogurile pun stăpânire pe viaţă. Vânzările de albume au scăzut, hiturile au încetat să apară, imaginea ei odată perfectă a fost afectată de un comportament sălbatic şi apariţii în public bizare. A mărturisit public că a făcut abuz de cocaină, marijuana şi diverse medicamente, iar vocea sa a avut mult de suferit, până la punctul în care a fost nevoită să ia lecţii de canto din nou.

"Cel mai mare diavol se află în mine.
Nu-mi sunt nici cel mai bun prieten, nici cel mai mare duşman
", a declarat Houston într-un celebru interviu pentru Diane Sawyer, de la ABC, în 2002, în timp ce-l avea alături pe soţul ei de atunci, cântăreţul Bobby Brown.

Într-un interviu exclusiv acordat lui Oprah Winfrey, în 2009, Houston dezvăluia cum viaţa sa a început să se prăbuşească fără control după filmul de succes Bodyguard, din 1992.

Whitney Houston a declarat că timp de 7 luni a purtat numai pijamale, în perioada în care se droga împreună cu soţul său de la acea vreme, Bobby Brown, potrivit dailymail.co.uk.




Potrivit Access Hollywood, a fost o cădere tragică a uneia dintre cel mai de succes cântăreţe pop, care a vândut numai în SUA 55 de milioane de albume. Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, şi-a relansat cariera muzicală la sfârşitul anului 2009, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri. Însă unele dintre concertele sale incluse în acest turneu de revenire, desfăşurat în 2010, au lăsat mult de dorit, infornează Mediafax.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile.

Distrusă de droguri şi alcool


După ani de tăcere, Whitnez Houston işi relansase cariera înb 2009. Din păcate, însă, vocea ei unică fusese distrusă de viaţa pe cae a dus-o.
Concertul din 2010, din Anglia, a fost un fiasco total.

"Nu a fost concertul la care se aşteptau fanii", a scris cotidianului The Sun, după show-ul susţinut de Whitney Houston în orasul Birmingham.

Whitney Houston şi-a început concertul de la Birmingham cu două piese de pe cel mai recent album al său, "I Look To You", însă ambele cântece au fost marcate de numeroase probleme ale instalaţiei de sunet, anunţă Mediafax.

Cântăreaţa americană părea confuză şi îşi pierdea adeseori şirul ideilor în dialogul pe care a încercat să îl poarte cu publicul, în pauzele dintre piese.

 



Houston a făcut de mai multe ori cure de dezintoxicare, în 2010 declarându-se vindecată de această dependenţă, după cum declara tot într-un interviu pentru Winfrey. Însă, în tot acest timp, au fost concerte anulate, apariţii bizare în public şi o reţinere pentru posesie de droguri.

Într-un interviu pentru Oprah Winfrey, din 2010, cântăreaţa spunea că, până în anul lansării filmului "The Preacher's Wife", consumul de droguri devenise zilnic. În acelaşi interviu, Houston dădea vina pe căsătoria ei turbulentă cu Brown, care a şi fost acuzat de violenţă domestică, în 1993.

Cei doi au divorţat în 2007.


Houston a avut o revenire de succes în 2009, cu albumul "I Look To You", care a debutat pe primul loc în topuri şi i-a adus discul de platină. Însă curând lucrurile au început să degenereze. La un concert pentru promovarea albumului, din timpul emisiunii TV "Good Morning America", vocea sa părea spartă.
Whitney a dat vina pe un interviu anterior acordat lui Winfrey.

Dar turneul mondial lansat pentru promovarea albumului din 2009 a confirmat faptul că Whitney îşi pierduse vocea. Mulţi fani au fost neimpresionaţi, unii au plecat de la concerte. Show-uri anulate au stârnit speculaţia că ar abuza din nou de droguri, însă purtătorii săi de cuvânt negau acest lucru, spunând că este bolnavă.

Recent, presa americană scria că Whitney Houston se confrunta cu falimentul şi că era susţinută financiar de casa ei de discuri, din partea căreia a primit un cec în avans pentru următorul album. O sursă a declarat pentru RadarOnline că artista era "săracă lipită pământului". "Averea lui Whitney este terminată. Celebrităţi din industria muzicală o susţin, iar casa de discuri cu care a semnat i-a dat un cec în avans, pentru viitorul album, care nu se ştie când va apărea... ar putea să rămână chiar fără casă. Este săracă lipită pământului", a declarat aceeaşi sursă.

Cele mai frumoase melodii pe care le-a interpretat artista


 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pelucia64 pe 13 Feb 2012, 17:59
    Whitney

    Asemenea voce perfecta se naste o data la 100 de ani. RIP Whitney!

    1
    0

  • Annie Got a Gun pe 13 Feb 2012, 13:34
    Eva.ro, nu va deziceti de obiceiurile dezgustatoare!!

    Imi e scarba sa vad cum de ceva timp incoace preluati toate jegurile de articole de la Click, Cancan si resul de teapa lor!!! Nu stiti decat sa dati cu noroi si sa puneti titluri socante!! Daca nu sunteti in stare sa scrieti articole, v-ati gandit ca mai bine preluati din laturile celorlalti!! Cand moare un artist faimos in conditii suspecte, presa in general se axeaza cu nerusinare pe acest subiect!! Nu conteaza ce a realizat acel om, cat de maret a fost...chit ca vocea nu mai era aceeasi!! Voi nu stiti decat sa denigrati!! Rusine voua si celor care pun botul la asa texte!!

    4
    0

  • onutta21 pe 13 Feb 2012, 13:31
    ***

    o voce exceptionala !!!! pacat , unii oameni si-o fac cu mana lor!!!!! Dzeu sa o odihneasca in pace!!!!

    0
    0

  • sylvi pe 12 Feb 2012, 20:18
    de neinteles

    nu pot intelege cum o persoana iubita de tot mapamondul sa faca asa ceva eu..suspectez ca avea prea multe invidii in jurul ei. Cred ca era ajutata sa se drogheze....mare pacat sa dispara asa ..oricum ne-am intristat foarte mult... Dumnezeu sa o aiba in paza sa .

    4
    0

  • petronela pe 12 Feb 2012, 13:09
    regrete

    imi pare foarte rau pentru ea ea va ramane in sufletul meu e o cantareata superba nu este si nici no sa fie asa o cantareata Dumnezeu sa o odihneasca

    6
    0

  • bellekamms pe 12 Feb 2012, 10:34
    Stele in cer

    Pacat!!!A fost si va ramane cantareata mea preferata,fara sa-l uit pe M.J.Acum sunt impreuna si vor tine concerte in ceruri.Dumnezeu sa o odihneasca!

    6
    0

  • Anda pe 12 Feb 2012, 09:23
    Inca o stea a muzicii s-a stins

    Imi pare foarte rau pentru ea. A fost o voce extraordinara, si sunt sigura ca nimeni nu o poate invinui pt dependenta de droguri si alcool. Nimeni nu poate sti ce era in sufletul sau si de ce a recurs la aceasta auto-distrugere. Dumnezeu sa o odihneasca in pace, si noi sa ne-o reamintim mereu prin intermediul melodiilor minunate. Va ramane eterne, la fel cu Michael Jackson si Elvis.

    15
    0

  • Angela pe 12 Feb 2012, 09:15
    REGRETE

    o cantereata cu adevarat exceptionala!Dumnezeu sao odihneasca in pace!!!!!!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod