Vorbeste cu starurile si... danseaza

De cand nu ai mai stat de vorba cu starurile? Sau de cand nu te-ai maigandit sa mergi la un concert rock, sa canti sa dansezi, sa dai din cap,sa te simti libera? Ne-am gandit ca ar fi bine sa reinnoiesti legaturaatat cu starurile cat si cu programul concertelor rock.

De vorba cu starurile

Care crede Ryan Phillipe ca este cel mai mare avantaj al faptului ca este vedeta?
"Pot sa-i asigur un viitor sigur fetitei mele. Pot munci din greu, dar placut, acum, cand sunt tanar si sa fac altceva linistitor la batranete".

Este de acord Penelope Cruz cu zicala ca blondele sunt mult mai amuzante? "Cred cu tarie ca nu culoarea parului conteaza. Eu sunt bruneta si pot fi extrem de amuzanta atunci cand imi permit sa ma relaxez."

Care a fost cea mai sexi scena de dragoste dintr-un film pentru Selma Blair? "Cel mai mult m-a impresionat si chiar m-a marcat o scena din Top Gun.
Eram pe atunci in clasa a VIII-a. Am privit sarutul acela atat de... real. Sarutul sexi a fost o scena de dragoste pentru mine."


Un octombrie dedicat concertelor rock?
La Campulung-Muscel, sapatamana viitoare (mai exact 3-4 octombrie) va avea loc o noua editie, mai precis cea cu numarul 9, a festivalului "Posada Rock".

Daca te decizi sa te deplasezi pana acolo trebuie as afli cinecanta.
Ordinea in care vor urca pe scena nu o stim nici noi, dar nici ei,insa iata cine va fi prezent: Metrock, Trooper, Defect, Luna Amara,Thunderstorm, Marsyas, Acvila, Dust. Este posibil sa vina si cei dela Anarhia si Indian, asta doar daca se vor intelege cu organizatoriiasupra detaliilor.

Pe 11 octombrie va avea loc la Miskoltc in Ungaria, Festivalul ungar derock progresiv, la care va fi prezenta si formatia romaneasca PsychoSymphony, a carei invitatie a venit din partea formatiei After All,din Ungaria.
Poate ca nu te vei deplasa pana acolo, dar este bine destiut ca muzica romaneasca este apreciata si de altii.

Ceva mai tarziu, spre sfaristul lunii, in perioada 25-26 octombrie, laCluj Napoca se anunta rock la maxim. Mai exact a doua editie a MaximunRock. Vor fi prezenti cei de la Anarhia, Taine, Interitus Dei, Hathor,Comandorul Hoisan si Marsyas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod