Vocea României: Horia Brenciu enervează pe toată lumea în show-ul de la Pro TV

După ce s-a certat, rând pe rând, cu toţi colegii din emisiune, cele mai aprige „lupte“ fiind cele împotriva lui Mariu Moga, Horia Brenciu a ajuns acum să fie atacat şi de concurenţi.

Aurel Niamţu, concurentul în vârstă de 64 de ani care a făcut parte din echipa Loredanei la „Vocea României“ şi care a părăsit concursul pe 1 decembrie, a fost deranjat de criticile pe care Horia Brenciu i le-a adus şi i-a declarat război total acestuia.

În timpul show-ului de duminică, Brenciu i-a spus lui Aurel că ar trebui să încerce să cânte şi un alt gen de muzică, însă Loredana şi-a apărat concurentul, pentru a nu porni un adevărat scandal între Horia Brenciu şi Aurel Niamţu. Ajuns în culise, Aurel părea supărat, iar atunci când a fost întrebat ce a păţit, a spus că este nervos din cauza faptului că Brenciu s-a luat de el. „Brenciu nici măcar nu ştie să cânte romanţe“, a spus Aurel Niamţu, în direct la Pro TV.

Concurentul şi-a continuat însă atacul şi după concurs. „Brenciu m-a criticat nepotrivit încă de la prima ediţie. El a comentat stilul meu de cântat româneşte, însă el habar nu are să cânte în română.

L-am ascutat şi mi s-a făcut rău. El cântă doar în engleză, ceea ce este mult mai uşor. Nu dau doi bani pe Horia Brenciu ca şi artist“, a spus Aurel Niamţu, pentru WOWbiz.

 



Acesta însă nu este primul scandal în care Brenciu este implicat la „Vocea României“, dar probabil nici ultimul. Anul acesta, el s-a certat aproape în fiecare ediţie cu Marius Moga. La începutul lunii noiembrie, deranjat de faptul că Brenciu vorbește foarte mult, Moga a răbufnit. „Ai câștigat al doilea sezon de ‘Vocea României’ cu Jiulie Mayaya și nu o văd nicăieri, nici la TV, nici la radio, mă, băiatule. Îmi pare rău să zic, dar degeaba câștigi, dacă nu ai ce să le oferi după concurs“, a spus Marius Moga.

Așa cum era de așteptat, replica lui Brenciu a venit instant: „Oricâte premii de creație ar lua Moga, tot Brenciu e cel mai bun. Vorbești de radio de parcă tu le dai la fiecare câte un radio. Mai bine ți-ai deschide un magazin de electrocasnice“.

La doar câteva zile după acest schimb de replici, Brenciu a fost invitat la Europa FM, acolo unde a vorbit despre războiul pe care îl duce cu Moga.
„Această cafea i-o dedic colegului meu, Marius Moga, pentru că, dragul meu, ai semnat, ieri, al Treilea Război Mondial. Îți atrag atenția că ai declanșat în mine fiara pe care nu vrei s-o vezi“, a spus Horia.

Cu această ocazie, Brenciu a atacat-o şi pe Loredana. „În ultima parte a existenței mele, Loredana s-a apropiat foarte mult de sufletul meu. S-a apropiat atât de mult, încât nu mai încape. Ideea este că probabil că și-au dat seama că în echipa mea sunt cele mai bune voci“, a spus artistul.

Deranjată de faptul că Brenciu s-a luat şi de ea, Loredana i-a răspuns acestuia mai întâi în cadrul unui interviu pentru Radio 21, după care în cadrul emisiunii „Vocea României“. „În deschidere va cânta Brenciu bănuiesc, nu?”, a întrebat-o Vlad Craioveanu pe Loredana. „Nu, el va cânta la închidere”, a răspuns Loredana, ironic. Vedeta a fost completată de Cornel Ilie, co-antrenor la show-ul de la Pro TV. „E foarte interesant, e spectaculos să fii la mijloc, între ei.
Într-adevăr, nu știi ce e pe bune și ce nu e pe bune, pentru că se ceartă și după aia se iau în brațe!”
, a explicat Cornel Ilie. „Cred că aia cu luatul în brațe nu e pe bune!”, a spus Loredana.

În cadrul show-ului, Brenciu a făcut o aluzie care a deranjat-o pe Loredana Groza. „Aş fi un fraier dacă m-aş lăsa impresionat de decolteul Loredanei“, a spus Horia Brenciu. „La 14 ani am cântat şi am câştigat tot ce se putea câştiga“, a fost replica acidă a Loredanei.

Ţinând cont că este foarte apropiat de Moga şi i-a fost chiar co-antrenor la „Vocea României“, nici Randi nu a scăpat de furia lui Brenciu. Randi i-a spus unui concurent că are o voce frumoasă, asemănătoare cu cei care susţin recitaluri în restaurante, moment în care Brenciu a vrut să facă mişto de Randi: „Tu stai numai prin restaurante şi de asta ştii cum se cântă pe acolo“.

Replica lui Randi însă l-a lăsat fără grai pe Horia. „Da, am fost şi prin restaurante.
Tu nu prea ai fost. Ai stat mai mult pe acasă şi se vede“
, i-a spus cântăreţul.



Disputele dintre Moga şi Brenciu nu au început însă în acest sezon de „Vocea României“, ci datează din ediţiile anterioare. În cel de-al doilea sezon al emisiunii, replicile au fost însă mult mai acide. „Horică, crezi că doar tu ai nervi, mă? Când eu îţi spun că au cântat fals şi tu mă ataci pe mine, nu e de c***t? Nu mai avem dreptul la opinii?“, a fost una dintre replicile lui Marius Moga.

Nici Loredana nu s-a lăsat mai prejos în ediţia trecută şi i-a dat lui Brenciu un răspuns care l-ar înfuria pe orice cântăreţ. „Horia, pe vremea când eu aveam concerte, tu erai pe la Robingo“, i-a spus artista.

 

4 Decembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrada pe 4 Dec 2013, 19:37
    "A ruginit frunza din vii"

    Daca vroia sa faca o cariera in muzica,domnul Niamtu trebuia sa atinga apogeul pana la aceasta varsta,sa priveasca Vocea Romaniei la televizor din fotoliu,nu sa cerseasca voturile tinerilor si sa dea vina pe Brenciu pt eliminarea sa.Acest domn sa aiba grija de nepoti,sa hraneasca porumbei...sunt activitati specifice varstei sale!Sa nu se mai victimizeze,e penibil si ridicol!Vremea in care ar fi avut ceva de spus in muzica a trecut de mult!!!

    0
    0

  • alexandra pe 4 Dec 2013, 12:50
    prostii

    exagereaza putin cu increderea domnul Brenciu si asta se vede, se transforma in aroganta si el chiar nu e persoana care sa-si ia fite pentru ca ar fi foarte buna in domeniul asta. In tot cazul, cel mai probabil este ca majoritatea disputelor din show sunt facute intentionat, pentru audienta, deja toti stim tertipurile la care apeleaza mass-media. Unele dintre glume sau comentarii sunt chiar haioase, de multe ori ma amuza Horia Brenciu, dar as vrea sa-si pastreze totusi o limita pe care e clar o are. Nu sunt de acord cu parerile lui Aurel Neamtu, a fost o tampenie sa se contreze cu un antrenor, indiferent cine ar fi fost el. Pana una alta, Neamtu n-a umplut sali la concerte si e un anomim care nu exceleaza cu nimc in domeniul muzicii. Atat timp cat esti concurent, accepti pareri pro si contra, ca oricare dintre oamenii care au urcat pe scena. E un concurs, totusi, poate ca nu degebea unii sunt pusi acolo drept antrenori, or sti si ei ceva. Sa te apuci sa ii spui in show "Te astept, Horica, si pe tine sa canti bla bla", deja esti eliminat din start, te exprimi arogant, nepotrivit. Plus ca tot are senzatia ca are ceva Horia cu el. Ce-ar putea avea cu un mos? Asa e, chiar nu avea ce cauta acolo, e din alta lume, care nu mai e valabila acum. La Vocea Romaniei se cauta cantaresti exceptionali, nu cantzonetari octogenari pe care ii intalneam in 60 la casa de cultura. Imi pare rau, dar asta e. Totusi nu mi s-a parut ca ar avea ceva cu el vreun antrenor, nu cred ca se teme nimeni de el, probabil toti stiau ca nu mai are mult in concurs...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod