Vlad Zamfirescu, cu aceeasi femeie de 7 ani

Actorul Vlad Zamfirescu isi dedica viata si timpul teatrului siteleviziunii. Pentru el lumea artistica este cea in care se invarte sise simte cel mai bine. Casatorit cu Mihaela de 2 ani, prieteni de vreo7 ani, au amandoi preocupari comune. Sotia este coregraf si ii intelegefoarte bine pasiunile.

Vlad Zamfirescu, la 28 de ani, este un om implinit. Desi a acceptat greuinterviul pentru o revista de femei si a vorbit mai mult de cariera sadecat de viata de familie, a mai scapat pe ici pe colo si cateva amanuntedin viata sa.

Si asta pentru ca membrii familiei lui fac parte din teatru iar universullui se invarte in jurul acestui subiect.
Asaltat si de teatrul deteleviziune, Vlad nu crede totusi ca ar fi bun de prezentator al uneiemisiuni in direct sau al uneia de divertisment. Ii place comedia tragica,nu bulevardiera si se intelege bine cu cei care formeaza colectivulTeatrului Bulandra, acolo unde este actor din anul 1996.

Nascut si crescut la Targu Mures pana la varsta de 14 ani, Vlad a venit inBucuresti si s-a adaptat repede cu viata de aici. Posibilitatile artisticeale orasului sunt mult mai mari decat in orice alt colt al tarii.
Cel maidrag rol ii este Frederich din "Pelicanul", in regia Catalinei Buzoianu,care a fost si primul rol in teatrul profesionist.

In timpul liber isi ajuta sotia cat poate, indeletnicirile casnicenefiindu-i foarte dragi. Considera ca gesturile romantice facute pentrusotia sa Mihaela sunt cele marunte, de zi cu zi. Nu crede neaparat inzodii si potriveala cuplurilor in functie de ascendentul fiecaruia. Eleste in zodia Pestelui, iar sotia in zodia Gemenilor. Atunci cand vaveni timpul (nu se stie cand) isi doreste sa aiba un copil, poate doi.Recunoaste zambind ca are si el momente de gelozie, ca si sotia sa,considerandu-le insa gesturi firesti intre doi oameni care se iubesc sile pasa de cel de langa el.

Vlad Zamfirescu poate fi vazut la Teatrul Bulandra in piesele: "O noaptefurtunoasa", "Tango", "Tacamuri de pui", "Roberto Zucco" precum si inpiesa "Un cuplu ciudat", care nu si-a gasit inca o locatie.
In curandva aparea si intr-un serial de televiziune de 10 episoade la TVR si in"Adio Europa", in regia lui Tudor Marascu.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amg. pe 11 Nov 2009, 03:03
    FELICITARI ! ! !

    Asa tata...asa fiu...! Aveti toata admiratia si respectul cuvenit din partea unei familii Valcene, care regreta totodata ca vremurile actuale, limiteaza participarea la spectacolele de exceptie in care eclipsati publicul !

    1
    0

  • aneta pe 25 Feb 2009, 17:00
    Special!

    Am vazut zilele trecute la "Dincolo de aparente" interviul cu Vlad Zamfirescu si m-a impresionat ca a reusit sa treaca peste perioada copilariei si adolescentei despre care nu prea a dorit sa ne vorbeasca si totusi isi respecta parintii chiar daca nu i-au fost alaturi ! Tot respectul pentru un astfel de fiu ! Tatal ar trebui sa inteleaga ca are un fiu SPECIAL!

    1
    0

  • ana pe 4 Feb 2009, 20:39
    Fain actor!

    Cand am auzit de tine, am crezut ca te-ai facut actor ca sa fii sub aripa si ajutat de notorietatea lui taticu. Dupa ce te-am vazut jucand, mi-am dat seama ca esti mai talentat decat a fost vreodata taticul( fara suparare) de frumusete si sarm, ce sa mai spun. Esti absolut fermecator!

    2
    0

  • sweety pe 29 Nov 2008, 18:09
    doctori de mame

    o telenovela la care chiar imi place sa ma uit:)de ce faceti publice mesajele unor oameni care vb urat?nu merita.

    0
    2

  • trif ramona pe 26 Nov 2008, 09:03
    dragut

    imi placi foarte mult si ca actor si ca barbat si apreciez foarte mult ca esti un familist in comparatie cu alte vipuri de varsa ta.Sper sa te vad in tot mai multe filme .SUCCES IN TOT CEEA CE-TI DORESTI SA FACI

    0
    0

  • mariana pe 13 Nov 2008, 12:14
    Frumos si talentat .

    Frumos si talentat.Te apreciez pentru faptul ca ai ales sa fii un reprezentant de seama al celei de-a sapte-a arta, Nici nu se putea altfel.Aschia nu sare departe de trunchi! Felicitari pentru talent si mult succes in cariera!

    0
    0

  • OPREA DANA pe 5 Nov 2008, 17:54
    VLAD ZANFIRESCU

    MI-A PLACUT MULT CUM AI JUCAT PE LUCA DIN INIMA DE TIGAN SI IMI PLACE SI ROLUL TAU DIN DOCTORI DE MAME TINEO TOT ASA DANA

    0
    0

  • alexandra pe 20 Oct 2008, 19:00
    vlad esti un dulce

    felicitari vlad esti un dulce si rol d e mihnea zaharescu ti se potriveste d e minune

    0
    0

  • Carmen pe 20 Oct 2008, 18:57
    actor carismatic

    Are farmec ,umor, un actor complex.Toata stima pentru el.Cu siguranta poate ajunge un al-2-lea Marcel Iures

    0
    0

  • iris pe 16 Oct 2008, 14:38
    raspuns pentru elena

    il poti vedea jucand in piesa Bash.O trilogie contemporana la Teatrul ACT din Bucuresti . Are un rol formidabil si joaca imaculat .Eu l`am vazut si am luat si autograf ... asa k daca esti din capitala nu mai pierde timpul !!

    0
    1

  • elena pe 5 Oct 2008, 23:29
    esti actorul meu preferat

    de-abia astept sa inceapa noul serial..pentru ca participi tu!!! atragi f mult!!! imi pare rau pentru ca probabil nu voi reusi niciodata sa port o conversatie cu tine...

    0
    0

  • pentru cristina pe 1 Aug 2008, 16:27
    pentru cristina

    Nu este doar o coincidenta de nume, cei doi chiar sunt tata si fiul, cred ca si seamana plus ca talentul se vede la amandoi.Bravo Vlad, esti actorul meu preferat, abia astept sa vad noul film care va incepe din toamna

    0
    0

  • Cristina pe 2 Iun 2008, 18:09
    intrebare

    Vlad Zamfirescu este fiul lui Florin Zamfirescu sau e doar o coincidenta de nume?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod