Vlad Enachescu este casatorit cu Televiziunea

Intre "Minutul 91" si "Kara OK TVR", doua emisiuni atat de diferite,Vlad Enachescu isi gaseste timp si pentru spectacolele de Opera chiarsi in vacanta.

- Cat de des navighezi pe internet si pe unde?

Foarte des. Zi de zi chiar. Nu mai este un moft este ceva asemanatorunui telefon mobil: simti ca iti lipseste ceva daca nu il ai. Locurilepe care le caut pe net sunt dintre cele mai diverse. De la site-urilede sport si pana la micile glumite pe care le poti vedea.

- Cum ti-ai petrecut vacanta?

Vacanta nu am avut decat 5 zile in aceasta vara drept pentru care amales sa le petrec la mare. Nu am putut pleca mai mult pentru ca pauzafotbalistica a fost foarte scurta si trebuia sa pregatesc impreunacu colegii mei strategia pentru toamna-iarna. Pe langa toate astea amprezentat si emisiunea de divertisment Kara OK TVR care m-a tinut inBucuresti.

- Care sunt proiectele tale in Televiziune? Ce anume te-a determinat saaccepti prezentarea unei emisiuni de divertisment?

Emisiunea Minutul 91 va continua si desigur m-am gandit la catevaimbunatatiri. Am analizat punctele forte de pana acum si le-am pastrat,adaugand si alte lucruri. Emisiunea de divertisment a fost o provocaresi am vrut sa-mi demonstrez ca pot face si divertisment.

- Cat de mult iti place ceea ce faci? Ti-ai dori altceva?

Daca nu as face televiziune nu stiu ce as alege.
Poate avocatura. Daracum, dupa ce am avut atatea satisfactii nu as renunta la TV pentru nimicin lume. Este o munca superba, care reuseste sa te tina concentrat zide zi si asta pentru ca mereu ai altceva de facut.

- Cat de mult te-au influentat parintii in ceea ce ai facut pana acum?

Parintilor mei le-ar fi placut sa-i urmez in muzica. Am si facut astao perioada, insa ulterior am descoperit sportul si m-am indragostitiremediabil. Realizand asta si parintii mei m-au sustinut in permanentasi m-au indemnat sa fac ceea ce imi place. Le multumesc si nu cred cai-am dezamagit.

- Cum iti place sa-ti petreci timpul liber?

Am multe solutii pentru petrecerea timpului liber, dar nu prea il am ladispozitie. Imi place sa merg la un spectacol (de teatru sau de opera),la cinematograf sau pur si simplu sa-mi intalnesc prietenii.

- Ce fel de muzica iti place?

Muzica a fost si este una dintre pasiuni. Am crescut "in muzica" si potspune ca sunt indragostit de ea. Imi place muzica de opera, clasica,dar si cea moderna. Pe de alta parte sunt un adversar al manelelor sial muzicii de proasta calitate.

- Mergi des la concerte sau la teatru?

Merg destul de des, dar tot in limita timpului liber.
Mi-ar placea caspectacolele sa inceapa in jurul orei 21.00 sau 22.00 pentru ca atuncias avea mai mult timp. La 6-7 seara este destul de greu sa ma desprindde la birou. Dar merg sa spunem regulat si chiar si atunci cand sunt inconcediu. De exemplu, am fost 5 zile la mare cum ti-am spus si am facuto vizita si la Opera din Constanta.

- Ai multi prieteni? Cum ti-i alegi?

Prieteni am destui, dar adevarati sunt foarte putini. Nu cred ca i-amales, dar am cunoscut multa lume pentru ca m-am invartit in foarte multemedii. Daca omul este corect atunci imi castiga imediat simpatia.

- Tii cont de parerea lor atunci cand vorbiti despre tine?

Categoric. Este foarte important ce-mi spun apropiatii. Ma intereseazachiar si ce vine din partea dusmanilor. Analizez orice sugestie si aplicorice sfat daca eu consider ca merita.

- Ai o iubita? Ce poti sa-mi spui despre ea si despre relatia voastra?

Am o prietena, insa nu as vrea sa discut prea mult despre acestaspect. Viata mea sentimentala decurge normal si nu as vrea sa fiesubiect de presa. Ne cunoastem de mult timp si ne intelegem bine. Atat.

- Ce parere ai despre femeia zilelor noastre?

Mai bine nu m-ai intreba pentru ca as da un raspuns destul de dur.
Imipare ca aproape toate femeile sunt atrase de bani. Nu mai conteaza nimicaltceva. Banii si de aici cariera si alte avantaje. E pacat.

- In plan sentimental, ce iti doresti pe viitor?

Nu imi fac planuri de acest gen pentru ca momentan "m-am casatorit"cu Televiziunea. Asa ca meseria este pe primul plan. Mai incolo vedemce ne rezerva viitorul.

- Iti place sa calatoresti in strainatate? Unde ti-a placut cel maimult?

Daca imi place ? Cum sa nu . Am calatorit mult si pot spune ca sunt 3locuri aproape de inima mea. Barcelona, Sydney si Las Vegas. Imi amintescca am fost in Las Vegas (a doua oara) si am stat doar o noapte. Am condusalaturi de Cosmin Cernat si Radu Naum pret de cateva ore, am "vizitat"cateva cazinouri - in care am si pierdut ceva bani, dupa care am condusinapoi alte cateva ore. A fost distractiv si obositor.

- Ti-ar placea sa te stabilesti intr-o alta tara? Unde anume?

Mi-e greu sa ma desprind de Romania. Am avut cateva "oferte", dar nu amputut pleca. Cu toate astea cred ca Spania ar fi locul favorit.

- Ce crezi ca le lipseste romanilor pentru a fi fericiti?

Increderea si munca. De aici decurg toate. Bani, cariera, excursii, etc.

- Ai vreun principiu dupa care te ghidezi in viata?

Corectitudinea.
Desi sunt taur si implicit incapatanat spun despre mineca sunt un om corect. Atat cu mine cat si cu cei din jur.

- Practici vreun sport?

Am jucat baschet timp de 10 ani, chiar si in Divizia A. Acum am renuntatla sportul de performanta, dar din cand in cand mai intru in sala debaschet, joc tenis si putin fotbal.

- Ai vreun loc in care iti place sa te refugiezi?

Doar in noul meu apartament. Sunt foarte mandru de el si acolo ma mairetrag. Dar destul de rar.

- Ce alte pasiuni ai si nu-ti gasesti suficient timp pentru ele?

Daca sunt pasionat de ceva, pana la urma imi gasesc timp.

- Ai vreun viciu? Din aceasta zona, cu ce nu esti de acord si de ce?

Fumez cam mult. Restul in limite normale.

- Vrei sa le transmiti un gand cititoarelor noastre?

Multa sanatate si sa ingroase randurile telespectatorilor microbisti!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod