Vin Sărbătorile! Cât câştigă Ştefan Bănică jr. din concertele de Crăciun?


În 2012, lansarea unui album, alături de fiica sa Violeta
Ştefan Bănică jr. şi-a explorat vocaţia încă de la vârsta de 5 ani, când s-a confruntat cu o mare dilemă privind meseria pe care şi-ar fi dorit să o aleagă la maturitate. Iniţial a oscilat între clovn, "miliţian" şi actor, alegând în cele din urmă a treia variantă. Iar când a facut-o, a început să studieze atent modelul american al actorului complet, care ştie să joace, să cante şi să aibă o conexiune reală cu publicul său, chiar dacă asta însemna să facă lucrurile diferit:
"Mulţi m-au criticat pentru faptul că mergeam şi la teatru şi cântam, însă de la un moment dat încolo mi s-a produs un declic şi nu m-a mai interesat.
Dacă eu cred în ceva, nu mai contează ce spun ceilalţi"
, a declarat artisul într-o emisiune televizată.
Cea care s-a bucurat prima oară de vocea lui Ştefan Bănică jr. a fost chiar mama acestuia, încurajându-l cu ardoare să urmeze şi o carieră muzicală.
"Mama a fost primul meu spectator şi i-am cântat de multe ori. Datorită ei am realizat acel duet cu tata", mărturiseşte fostul moderator al emisiunii "Dansez pentru tine".
Tatăl artistului i-a dat întotdeauna cele mai bune sfaturi, iar cel mai preţios dintre acestea a fost că, de fiecare dată când începi o construcţie, trebuie să faci întâi parterul.
Aşa a învăţat Ştefan că artiştii adevăraţi nu se bazează doar pe talent, ci pe muncă susţinută şi că succesul este uşor de obţinut, dar mult mai greu de păstrat.
26 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod