VIDEO. Andreea Bălan, încă obsedată de Keo. Scandalul continuă!

Zilele trecute, Andreea Bălan a lansat o nouă melodie, „Rece“, despre care a spus că reflectă perfect viaţa ei din ultimele luni, mai exact din momentul în care a aflat că este înşelată de Keo şi s-a despărţit de el.

Piesa „Rece“ începe cu un monolog al artistei, în care afirmă că a avut încredere oarbă în Keo, dar a trăit în minciună prea mult timp. Melodia Andreei Bălan vine la aproximativ două luni de zile după ce Keo a lansat videoclipul „După furtună“, în care încerca să explice ce s-a întâmplat în viaţa lui în ultimele luni.

Andreea Bălan nu a negat niciun moment că melodia „Rece“ face referire la Keo, ba mai mult, le-a spus celor de la Spy News că actorul care apare în videoclip a fost ales special pentru că seamănă cu fostul ei iubit.

„În scenariu sunt prevăzute anumite scene: trebuie să ne certăm, să ne iubim, la un moment dat el cade în genunchi, se roagă de mine să îl iert pentru că m-a înşelat, exact cum s-a întâmplat în realitate cu Keo.

Mă uitam în cameră şi mi-am imaginat că în spatele ei este Keo şi că îi spun lui“, a spus Andreea Bălan.



Pe lângă această nouă melodie şi noul videoclip, obsesia Andreei Bălan pentru Keo se vede şi din schimbările pe care le-a făcut Michael, noul ei iubit, pentru ea. Cei de la Libertatea scriu că americanul, care avea până acum o tunsoare scurtă şi militărească, îşi aranjează acum părul fix aşa cum îl are şi Keo.

După lansarea videoclipului Andreei Bălan, Keo a fost invitat la WOWbiz, unde a vorbit deschis despre relaţia pe care a avut-o cu artista. Acesta a decis să vorbească, deoarece consideră că a fost atacat de prea multe ori în ultimele luni, iar el nu a reacţionat deloc.

„Întotdeauna am fost foarte discret cu viaţa mea personală.

Cred că tăcerea este de aur. Opt luni de zile am tăcut, mi-am asumat să-mi iau toate pietrele şi acuzaţiile, dar s-a depăşit limita bunului simţ. Într-adevăr, am facut nişte greşeli. În răzbunarea pe care Andreea şi-a dorit să o facă, a spus foarte multe lucruri care mi-au afectat imaginea. Suntem oameni, cu toţii gresim. Mi-am cerut iertare şi faţă de Andreea, şi faţă de Alexandra. Am avut momente de nehotărâre, deşi eram îndrăgostit de Alexandra“, a spus Keo.

Alături de artist, la Kanal D a fost invitat şi Marius Gavrilă, cel care le era impresar şi prieten celor doi. Acesta a afirmat că Andreea Bălan şi Keo aveau un acord verbal de a nu face publice detalii legate de viaţa lor, însă artista a încălcat acest lucru.



„Am avut o înţelegere cu amândoi.

I-am rugat să ne întâlnim să discutăm. Am acceptat tot ce ne-a cerut Andreea. Am decis să nu mai facă niciunul declaraţii. La doar două ore, ea a ieşit şi a vorbit. Mi-a spus că o obligă trustul. A ieşit la TV şi l-a terorizat“, a afirmat Marius Gavrilă.

Keo a mai spus că, din cauza obsesiei Andreei Bălan de a-i face rău, a avut de suferit şi pe plan profesional. Acesta a afirmat că, după ce a fost atacat în presă de fosta lui iubită, i-a fost frică să mai aibă concerte şi să urce pe scenă. „Nu ştiam ce reacţie o să aibă publicul. Am mers la concert şi mi-am dat seama că publicul ştie să facă diferenţa. Vrea să se răzbune fiindcă a suferit, a vrut să mă îngenuncheze, să mă calce în picioare.
Această victimizare nu ştiu cât mai poate să fie de credibilă. Ea a încercat să mă scoată de la emisiuni. L-a rugat şi pe Nedelcu să nu îmi mai dea concerte. A încercat să mă distrugă şi pe plan profesional. A vrut să-mi facă rău nu doar mie, ci şi echipei mele“
, a spus Keo.

20 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 20 Nov 2014, 10:03
    Andreea exagereaza

    Andreea exagereaza, am inteles ca a fost ranita, dar atata timp cat a fost capabila sa isi faca un iubit la o luna de la despartire inseamna ca acum totul este ok pentru ea si macar din respect pentru iubitul actual ar trebui sa nu mi vorbeasca despre Keo. Oare cum se simte omul ala sa vada mereu ca ea apare cu noi declaratii la adresa lui keo? Iar melodia scoasa chiar nu mi se pare frumoasa, inceputul (monologul) este copiat dupa melodia Rihannei- We found love. Succesl ei tine acum doar de spectacole ca melodiile scoase de la despartire incoace sunt jalnice. Trebuia sa ramana in relatii bune cu Keo pentru a avea de castigat macar pe plan profesional. Si ultimul lucru pe care nu il inteleg este de ce ii scoate ochii ca l-a platit? E job-ul lui, din asta traieste. Era normal sa il plateasca, doar pentru ca erau impreuna nu inseamna ca totul e gratis.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod