Victoria Beckham îi ia partea lui Elton John în scandalul cu Dolce & Gabbana

Cântăreţul britanic a decis să boicoteze produsele celebrei case de modă după ce designerii italieni au spus că bebeluşii născuţi prin fertilizarea in vitro sunt "sintetici".

A ieşit un tărăboi imens după ce Elton John i-a atacat la scenă deschisă pe designerii italieni ai celebrei case de modă D&G. Cântăreţul britanic a anunţat că boicotează produsele casei de modă italiene după ce Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, care s-au pronunţat împotriva familiilor gay, în ciuda faptului că ambii sunt homosexuali, au spus că bebeluşii născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro - tehnică folosită şi de starul britanic pentru a deveni părinte - sunt "sintetici".

"Ne opunem adopţiilor gay. Singura familie este cea tradiţională. Nu sprijinim copiii chimici şi uterele închiriate: viaţa are cursul ei natural, există anumite lucruri care nu trebuie schimbate", au declarat cei doi designeri italieni într-un interviu acordat în weekend revistei italiene Panorama.

Tocmai mi-am strâns toate lucrurile mele Dolce & Gabbana. Vreau să le dau focCourtney Love
Domenico Dolce a spus că naşterea unui copil "trebuie să fie un act de iubire".
"Suntem cu toţii născuţi dintr-o mamă şi un tată - sau cel puţin aşa ar trebui să fim. Copiilor născuţi din acest procedeu chimic le spun «copii sintetici». Uterele sunt închiriate, iar sperma este aleasă dintr-un catalog", a spus Domenico Dolce.

Stefano Gabbana a adăugat: "Familia nu este un capriciu. În ea există un simţ aproape supranatural al apartenenţei".

Declaraţiile designerilor l-au înfuriat la culme pe Elton John. Artistul în vârstă de 67 de ani şi partenerul lui de viaţă, David Furnish, cu care s-a căsătorit recent, după legalizarea căsătoriilor gay în Marea Britanie, au împreună doi copii născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro şi a unei mame surogat.
"Cum îndrăzniţi să vorbiţi despre copiii mei frumoşi şi să spuneţi că sunt «sintetici»? Şi să vă fie ruşine că arătaţi cu degetul tehnica de fertilizare in vitro - este un miracol care a permis unei armate întregi de oameni iubitori, atât heterosexuali, cât şi homosexuali, să îşi realizeze visul de a avea copii. Gândirea voastră arhaică este complet în afara vremurilor noastre, la fel ca produsele pe care le creaţi. Nu voi mai purta niciodată produse ale casei Dolce & Gabbana", a scris starul britanic într-un mesaj publicat pe contul său de pe Instagram, care se încheie cu un apel către fanii săi, cărora le cere să boicoteze casa italiană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Martie 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gina Alexandrescu pe 18 Mar 2015, 03:16
    A fi sau a nu fi in vitro

    Nu-l inteleg pe Elton John ,cind a hotarit sa "produca" copii in vitro, 100% i s-a adus la cunostinta faptul ca in vitro este metoda artificiala ,deci acum de ce il supara asa de rau realitatea ?Nici el nici partenerul sau nu au ramas gravide ca sa poata reproduce in mod natural .

    2
    0

  • Cipri pe 17 Mar 2015, 16:58
    2copii, nu 4

    Unde scrie ca Victoria are 2 copii, Gabi ?

    0
    0

  • @monden pe 17 Mar 2015, 15:16
    clone

    sintetici, nesintetici, tot in eprubeta sunt facuti si tot clone se numesc

    3
    0

  • Gabi pe 17 Mar 2015, 00:59
    D&G -no more !!

    Victoria are 4 copii, nu 2.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod