Victoria Beckham, dependentă de modă: „Trăiesc și respir pentru asta 7 zile pe săptămână“

Victoria Beckham a pozat pentru Vogue Australia și a vorbit despre pasiunea sa pentru modă


Pe lângă interviul acordat, vedeta a făcut și o ședință foto, una dintre imagini fiind publicată pe coperta ediției australiene a revistei Vogue. Pictorialul a fost coordonat de fashion director-ul Christine Centenera, iar fotografiile au fost făcute de Bibi Cornejo Borthwick.

Născută la 17 aprilie 1974, Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.

Ea a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Vedeta s-a lansat în modă în 2008, iar de la acel moment creaţiile ei au fost purtate de nume ca Julianne Moore, Jessica Chastain, Gal Gadot, Ruby Rose şi Nikki Reed.

În 2011, fosta cântăreață a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului, iar în 2015 brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

În aprilie 2017, Victoria Beckham a fost decorată de prinţul William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei.

Victoria Beckham (fostă Adams) s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999.
Ei au împreună patru copii - Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de 6 ani.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod