Victoraş Micula, 4 întâmplări ieşite din comun ale unui copil de bani gata din România

Victoraş Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, patronul Frutti Fresh, nu se dezminte. Tânărul în vârstă de 19 ani a ajuns din nou în atenţia presei, după ce i-a umilit în public pe angajaţii tatălui său.

Zilele trecute, după ce a aflat că tatăl lui a câştigat un proces cu statul şi are de recuperat 82 de milioane de euro, Victoraş a făcut un anunţ incredibil pe Facebook. „Salariile nu vor creşte, îmi iau eu un Bugatti“, a scris băiatul pe celebra reţea de socializare. Preţul unui autoturism Bugatti nou se ridică la câteva milioane de euro.

Văzând că mesajul postat de el pe internet a fost preluat de toată presa din România, tânărul a încercat să se scuze, însă prea târziu, deoarece fusese deja pus la zid de mai mulţi prieteni din lumea virtuală.

„Atât de proşti, cu România TV în frunte, care pentru un comentariu la o poză mă dau la ştiri la 16.00. Priviţi cât de exageraţi sunt“, a scris acesta pe Facebook.



Mesajele tânărului au ajuns şi în presa din Marea Britanie, care l-au citat şi pe Viorel Micula, cu o declaraţie făcută de acesta înainte ca fiul lui să se laude că îşi ia o nouă maşină. „Avem nevoie de cash pentru a ne plăti cheltuielile, trebuia să primim banii de anul trecut, dar nu i-am primit, aşa că am avut pierderi“, a spus Viorel Micula.

După ce fiul său a fost atacat în presa din toată lumea, Viorel Micula a ţinut să precizeze că este adevărat că salariile angajaţiilor nu vor fi mărite, însă a adăugat că banii pe care urmează să-i primească vor fi folosiţi pentru alte investiţii.

8 Ianuarie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • trotinetti pe 9 Ian 2015, 13:44
    timp pierdut

    Oare de ce bagati in seama aceste familii imbogatite prin furt si inselaciune ? aschia nu sare departe de trunchi. Credeti ca el sau ta-su stiu cat este radical din 25 ?

    1
    0

  • far pe 9 Ian 2015, 11:28
    retardati

    Ba baieti...nu sunteti decat niste rebuturi sociale cu noroc care nu are nici o legatura cu inteligenta voastra de plante, imbecililor!

    3
    0

  • Gabi pe 9 Ian 2015, 02:58
    Cata prostie

    Este socant cata prostie si snobism pot incape in creierul (evident redus) al unui tanar de 19 ani !!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod