Victor Slav vrea să revină în televiziune. Spune tot despre relaţia cu Bianca Drăguşanu!

Victor Slav a rămas, în această vară, fără postul de prezentator meteo de la Pro TV. Principalul motiv pentru care acesta este şomer în acest moment fiind scandalurile interminabile în care este implicat din cauza relaţiei cu Bianca Drăguşanu.

La puţin timp după ce postul din Pache Protopopescu a anunţat că a renunţat la serviciile lui Slav, în presă au părut informaţii potrivit cărora acesta urmează să semneze cu Antena 1. Revista Ciao anunţa, în luna iulie, că Victor Slav va fi noul burlac de la Antena 1. Potrivit sursei citate, salariul pe care acesta urma să-l primească la postul din Băneasa era de 50.000 de euro.

Recent, cei de la WOWbiz au anunţat că, până să devină protagonistul show-ului „Burlacul“, Victor Slav ar putea prezenta, alături de Mihaela Rădulescu, emisiunea „Dansează printre stele“.

După ce s-a aflat că Victor Slav este în negocieri avansate cu Antena 1, acesta a început să apară la emisiunile postului din Băneasa, vorbind despre relaţia lui cu Bianca Drăguşanu.

Deşi scandalurile care o au ca protagonistă pe fosta asistentă a lui Capatos nu mai prind aşa de bine la public, Victor Slav a reuşit totuşi să atragă atenţia. Fostul prezentator de la Pro TV a dezvăluit că regretă nunta cu Bianca şi că totul a fost făcut la presiunea celor din jur. „Nu era cazul de divorţ, pentru că nu era cazul nici de nuntă! A venit lucrul ăsta care a plecat dintr-o prostie, ştii cum vorbesc îndrăgostiţii! A apărut dintr-o dată, a explodat la televizor! Am intrat într-o vâltoare“, a spus Victor Slav.

Acesta a continuat şirul dezvăluirilor afirmând că se simte vinovat că Bianca a plecat cu Cristea.
„Mă consider vinovat pentru că Bianca a plecat la Paris cu Adrian Cristea. Ea acţionează din instinct, eu nu. Bianca s-a schimbat complet acum. Îmi aduc aminte că, pe lângă conflictul meu cu Bianca, era şi un conflict între trusturi. Eu sunt un om foarte discret. Oamenii au tras nişte concluzii fără să ştie datele problemei şi nu ştiu care a fost partea mea de vină“, a adăugat Slav.

4 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod