Victor Slav este singur. 10 imagini cu un macho sexy şi disponibil

Victor Slav şi Anda Adam au anunţat, la începutul acestei săptămâni, că au decis să pună capăt relaţiei de dragoste dintre ei, care a durat nu mai puţin de şase ani.

Despărţirea celor două vedete a fost făcută publică de trustul Media Pro, care a remis un comunicat agenţiei Mediafax. „Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică“, scria în comunicat.

Cu toate acestea, jurnaliştii de la „Click“ au intrat în posesia unor informaţii foarte preţioase, care au legătură cu despărţirea Andei Adam de Victor Slav. Potrivit sursei citate, cântăreaţa a decis să de despartă de prezentatorul de la Pro TV deoarece ea câştiga de 10 ori mai mult decât iubitul ei. În timp ce Victor Slav are un salariu lunar de 3.000 de euro, venitul Andei este de 30.000 de euro, iar cântăreaţa nu a mai suportat să fie stâlpul familiei.

Aşa cum era de aşteptat, trustul Media Pro a încercat să facă o adevărată afacere de pe urmele despărţirii celor două vedete şi, chiar dacă anunţaseră că nu vor face declaraţii pe această tema, Anda Adam a fost invitată la emisiunea „Happy Hour“, unde s-a destăinuit. „Noi tot am vorbit de căsătorie de multe ori, dar niciodată nu am găsit timpul necesar, plus că acel act este o formalitate şi mereu am spus că sentimentele sunt importante. Aceşti şase ani au fost cei mai frumoşi din viaţa mea. Nu pot să mă gândesc acum dacă va exista o împăcare. Nu e nici prea devreme, nici prea târziu pentru asta, dar nu mă pot gândi acum“, a spus Anda Adam.

Victor Slav a ajuns pe micile ecrane în anul 2001, atunci când a participat la emisiunea „Vara ispitelor“, difuzată de Pro TV. După acel show, Victor a fost selectat în echipa Media Pro, ajungând acum să prezinte vremea. Cu Anda Adam s-a cunoscut în urmă cu şase ani, pe ringul show-ului „Dansez pentru tine“, iar de atunci au început povestea de dragoste care s-a terminat în această săptămână.

Prezentatorul de la Pro TV este considerat a fi unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din showbiz, reuşind să frângă inima multor fete. Victor Slav a fost mereu conştient că este un bărbat cu un corp la care mulţi bărbaţi doar visează şi s-a lăsat fotografiat de mai multe ori în ipostaze fierbinţi.
1 din 11

15 Noiembrie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andeea pe 10 Mar 2013, 21:16
    :))))))))

    dal nabi :)))))))))))))))))

    2
    0

  • te iubeeeeeeeeeeeeeesc pe 16 Feb 2013, 18:49
    te iubeeeeeeeeeeesc

    te iubeeeeeeeeeeeeesc

    0
    1

  • melisa pe 12 Feb 2013, 16:37
    victor slav

    te iubesc si sa sti ca esti frumos

    1
    1

  • domnita pe 12 Feb 2013, 16:35
    victor slav

    esti un frumos si nu te merita anda adam

    0
    0

  • eliza pe 14 Ian 2013, 14:56
    victor

    esti cu mult peste anda adam..mie imi place cum iti sta cu bianca...chiar daca e tunata.. e mult mai frumoasa si va potriviti.. Barbie si Ken

    0
    0

  • daphne pe 16 Nov 2012, 13:28
    victor slav

    daaaaaaaaaa....atentie este singur ...acuma ....si ce sa facem daca este singur...stie el mai bine de ce s-a ajuns sa fie singur ...acuma curiozitatea este mai mare cine va urma...asa cum mirceaaaaaaaaaaaaaaaaa radu care era un burlac convins ne-a lasat cu uimirea asta ca s-a insurat... poftim surpriza....asta-i viata...

    2
    0

  • vasile pe 15 Nov 2012, 21:47
    victor slav

    bai fraiere.....,cum ai putut sa stai cu ciuma langa tine? crede-ma,ca e asa de urata fosta ta iubita ANDA ADAM,ma gandesc ca daca eram eu in locul tau ii puneam preshul pe fata!:))ai viitorul in fata,cauta-ti naibii una mai frumoasa ce dracu!

    3
    2

  • elena pe 15 Nov 2012, 19:52
    (:(

    si care era problema?nu se puteau intretine?ma rog,fiecare decide cum e mai bine pentru sine insusi

    0
    0

  • anonim pe 15 Nov 2012, 17:10
    Daca privesti la ce ai lasat in urma,nu vei reusi sa vezi ceea ce ai inaintea ta!

    Un prieten este o persoana care iti intelege trecutul,crede in viitorul tau si te accepta asa cum esti.Andei i-as spune sa aprecieze ce are langa Ea inainte sa devina o amintire,pt k nimeni nu este multumit de salariul pe care il avem,foarte bine ca ea castiga mai mult,si eu castig mai mult pe langa sotul meu,dar nu l-as parasi niciodata pt un astfel de motiv.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod