Victima traiului pe picior mare: Mariah Carey continuă să se îngraşe

Picioarele butucănoase ale vedetei trădează bătălia pierdută cu kilogramele în plus


Între timp, cântăreaţa americană a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri la Los Angeles.

Steaua dedicată artistei americane, cea de 2.556-a de pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood, se află la intersecţia dintre Hollywood Boulevard şi Argyle Avenue, pe trotuarul din faţa W Hotel. Pe faţada Teatrului Pantages, aflat vizavi, a fost afişat următorul mesaj: "O stea pentru o stea! Felicitări, Mariah Carey!".

Numeroşi fani au fost prezenţi la ceremonia de miercuri.

Mariah Carey, purtând o rochie neagră, lungă şi fără mâneci, a captat întreaga atenţie şi a susţinut un scurt discurs de mulţumire, la care au asistat şi copiii ei, gemenii Monroe şi Moroccan. Vedeta a mulţumit, de asemenea, fanilor şi invitaţilor prezenţi la eveniment. "Dumnezeule, e atât de copleşitor şi de emoţionant. Mă faceţi să plâng. Această stea reprezintă o mare onoare şi un vis devenit realitate", a spus vedeta americană.

Ceremonia, care a durat aproximativ 40 de minute, a fost urmată de un dineu de gală, organizat la Hollywood Roosevelt Hotel.

Mariah Carey - care deţine 18 piese ce au ajuns pe primul loc în topul american, mai mult decât oricare alt artist solo - susţine în această perioadă un turneu în rezidenţă la Las Vegas şi a spus că această serie de show-uri au împiedicat-o să lucreze la cel de-al 15-lea album de studio din carieră.

De asemenea, Mariah Carey a spus că este foarte posibil să se îndrepte din nou către cinematografie după încheierea turneului din Las Vegas.

Ea s-a remarcat deja în filme precum "Strălucire/ Glitter" (2011) şi "Precious: După romanul «Push» de Sapphire" (2009).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod