Viciul, mai puternic decât iubirea: Ben Affleck şi-a jucat mariajul la ruletă şi a pierdut

Presa susţine că Jennifer Garner n-a mai suportat dependenţa de jocuri de noroc a soţului ei. Cei doi nu au contract prenupţial, dar vor împărţi amiabil averea de 150 de milioane de dolari.

Povestea frumoasă de dragoste dintre Ben şi Jenn s-a terminat. La doar o zi după a zecea aniversare a nunţii lor, cei doi au anunţat că se despart. Cuplul, care s-a căsătorit pe 29 iunie 2005, a anunţat într-un comunicat de presă comun că va divorţa. "După o îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie unul pentru celălalt şi ne angajăm să îi creştem împreună pe copiii noştri.

Vă rugăm să le respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă", au scris cei doi actori.

3ani a fost căsătorită Jennifer Garner cu Scott Foley
Anunţul survine după mai multe luni în care zvonurile despre despărţirea lor s-au îmnulţit. Potrivit unei surse, Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în urmă cu aproximativ şase luni.

La sfârşitul lunii mai, mai multe publicaţii, printre care OK! Magazine şi National Enquirer, au scris că relaţia dintre cei doi actori s-a deteriorat iremediabil şi este pe punctul de a se rupe.
The Enquirer a relatat că ei s-au despărţit şi vor trebuie să se pună de acord asupra partajului.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că Ben şi Jennifer au încercat să-şi rezolve problemele apelând la un terapeut de cuplu: "Au făcut terapie ani de zile. Mergeau la şedinţe separat, dar şi împreună. Când lucrurile se înrăutăţeau, se duceau mai des."

Zvonurile despre despărţirea cuplului au fost alimentate de mai multe tabloide americane care au publicat de curând o serie de articole potrivit cărora mai multe camioane folosite la mutarea obiectelor de mobilier au fost văzute la începutul acestei luni în faţa reşedinţei pe care cuplul o deţine în comitatul South California.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod