Viaţa tumultuoasă a paraşutistului spaţial, noul iubit al Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-au despărţit, după o relaţie care a durat aproximativ şase ani de zile, iar acum diva de la Monaco se iubeşte cu Felix Baumgartner, celebrul paraşutist austriac.

În urmă cu o lună de zile, Mihaela realiza, special pentru Ştirile Pro TV, un interviu cu Felix, iar toată lumea putea observa atracţia vedetei pentru bărbat. “E chiar Felix Baumgartner, omul cu 3 recorduri mondiale în palmares şi primul om care a depăşit, în cădere liberă... din stratosferă, viteza sunetului, fără niciun ajutor tehnologic. Problema cu astfel de bărbaţi e că sunt prea puţini şi mereu ocupaţi”, spunea atunci diva.

Ulterior, Mihaela Rădulescu a anunţat pe Facebook că nu mai formează un cuplu cu Dani, ba mai mult, a dat de înţeles că are o relaţie cu Felix Baumgartner.

Prietenii Mihaelei Rădulescu au vorbit şi ei cu presa despre relaţia divei cu paraşutistul, afirmând, potrivit celor de la sport.ro, că între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

După cum notează tabloidele din România, Mihaela Rădulescu ar trebui să aibă grijă cu noul ei iubit, deoarece Felix Baumgartner este un bărbat agresiv. În anul 2010, el a fost acuzat că l-a bătut pe un şofer de tir pe o şosea aglomerată din apropiere de Salzburg.

Potrivit Mediafax, avocatul lui Felix Baumgartner a mărturisit, la vremea respectivă, că judecătorii au făcut o greşeală: „Judecătorii au comis o eroare şi nu au ţinut cont de explicaţia autoapărării.
În timpul acelei altercaţii, şoferul de tir grec l-a lovit pe Felix Baumgartner, însă el a putut să pareze lovitura. Aceasta a fost atât de intensă, încât unul dintre pantofi i-a fost scos din picior. Aflându-se în autoapărare, l-a împins pe şofer într-o parte şi l-a lovit peste faţă în acest timp“
, a spus Severin Irsigler.

Presa din Austria a notat că acel incident din trafic i-a afectat imaginea lui Felix Baumgartner, iar şoferul agresat de acesta a declarat că nu a făcut altceva decât să îl împingă uşor pe Baumgartner şi că a fost lovit cu pumnul în faţă.
„Nu este deloc un erou“, declara şoferul grec. În urma scandalului, noul partener al Mihaelei Rădulescu s-a ales cu o amendă de 1.500 de euro.



Înainte de relaţia cu Mihaela Rădulescu, Felix Baumgartner s-a iubit cu Nicole Ottl, o fostă gimnastă de performanţă, care acum este antrenoare, face sporturi extreme, dar a şi cochetat cu modelingul. Felix şi Nicole s-au iubit din anul 2006, până în 2013, când relaţia lor s-a terminat brusc.

„Lipsa de intimitate, multe femei lipsite de respect, spiritul neobosit de aventură şi egoism sunt câteva dintre lucrurile cu care eu nu mai pot trăi“, a spus Nicole Ottl, după ce s-a despărţit de Felix Baumgartner.

Atunci, presa străină a notat că este foarte posibil ca Felix să-şi fi înşelat iubita, lucru care a dus la ruptura dintre cei doi.

28 Noiembrie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nazare Elena pe 28 Nov 2014, 15:50
    fiecare cu parasuta lui!

    acelasi!Vai ce blonda s-a facut !

    0
    2

  • Danico pe 28 Nov 2014, 15:34
    Moldoveanca nu-si pierde timpul!

    Cum a pus piiorul in Bucuresti numai dupa artisti a umblat apoi a preferat pe unul cu bani sa-si faca plinul iar acum ca a sarit de 40 se intoarce la distractii.2 parasutisti se potrivesc de minune dar nu va tzine!Moldoveanca o mai duce 2-3 ani asa apoi cade in uitare!

    1
    1

  • Mamaie pe 28 Nov 2014, 12:16
    Zau?

    Si ce daca e agresiv? Duduiei ii place sa fie altoita, doar de aia a fost si cu Banica.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod