Viața la țară: Ferma secretă în care Prințul Harry și Meghan Markle își primesc prietenii celebri - FOTO

Printre celebritățile pe care ducii de Sussex le-au găzduit la ferma în valoare de 2,78 milioane de euro se numără soții Clooney, Serena Williams, Priyanka Chopra și Nick Jonas.

Harry și Meghan Markle au un refugiu secret, într-un loc minunat la țară, unde se retrag atunci când au puțin răgaz și unde își primesc prietenii. The Sun publică în premieră o fotografie cu ferma în valoare de 2,78 milioane de euro pe care au vizitat-o celebrități precum George și Amal Clooney, Serena Williams, Nick Jonas, Priyanka Chopra, dar și mama ducesei Meghan, Doria Ragland.

Situată în regiunea Cotswold din Anglia și înconjurată de dealurile din comitatul Oxfordshire, proprietatea datează din secolul al XVI-lea, iar ducii Meghan și Harry se simt mai în largul lor aici decât la ferma Nottingham Cottage de pe domeniul Palatului Kensington.



Potrivit Daily Mail, Harry și Meghan au cumpărat ferma în leasing, pe doi ani, și au stat aici înainte de nunta lor. Se pare că vor să viziteze frecvent proprietatea după ce se vor muta la Frogmore Cottage din Windsor, înainte de nașterea copilului lor, în primăvară, la sfârșitul lunii martie sau la începutul lui aprilie.

Ferma cochetă are un șopron convertit într-o casă rustică cu patru dormitoare și o altă clădire cu două dormitoare pentru angajați și pentru oaspeți.
Locul retras, cu o suprafață de un hectar și jumătate, aerul curat și cadrul natural splendid reprezintă un mod perfect de a-ți reîncărca bateriile după o perioadă încărcată.

Casa principală are bucătărie la etaj și ferestre mari, de la podea până la tavan, în holul mare, de unde se vede perfect priveliștea minunată din vecinătate, precum și o sală de mese spațioasă și o zonă pentru servire în curtea interioară cu toate dotările pentru ca oaspeții să se simtă bine în serile de vară.

Fotografia fermei a fost publicată într-un document public, la care accesul este liber, precizează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod