Viaţa în iad. Divorţează Oana Roman la doi ani de la nuntă?


Oana Roman, într-o imagine în care părea fericită. Călătorea!
Viaţa vedetei e un iad, prinsă în capcana realităţii. Poartă un nume care-i aduce mai multe neplăceri decât beneficii, luptă cu nesfârşite diete, face terapie, creşte un copil şi are un soţ deprimat. Va reuşi Oana Roman să-şi revină vreodată?
7 Aprilie 2016
 

Comentarii (27)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • V.V pe 9 Apr 2016, 01:07
    Cu rusinea ce facem??

    Pentru orice esec Oana da vina pe cineva. Daca nu s-a vindecat imediat dupa cezariana, a dat FALS vina pe doctor, nu pe propria grasime.// Daca nu e dorita la TV, altceva nu vrea(nu stie) sa munceasca..deh! orgoliul si comoditatea, bata-le vina. Vrea sotz casnic, mereu la dispozitie..il are..dar dupa ce l-a scos din serviciul lui, acum il invinuieste ca nu ii aduce bani. Tot anunta ca se va muta in alta tara unde sa-si arate capabilitatile. Sa se duca repede! Vrea sa o jelim? ca parca ne ameninta cu mutatul in alta tara. Oana e extrem de dominanta, considera ca are mereu dreptate si E-VI-DENT totul i se cuvine, mereu mai mult si mai variat.// NU degeaba a plecat mancand pamantul Petre Roman, care e discret si decent; in timp ce Oana-invatand de la mama ei...face mereu scandal si show..acuzandu-si acum si tatal , care a tinut-o foarte bine o viata. Si a tinut-o f bine si pe Catinca , sora ei vitrega ce NU e fata lui Petre Roman. ,

    4
    0

  • Victor pe 9 Apr 2016, 00:55
    Vaicareli jenante si false

    Mama Oanei nu a fost capabila sa aiba propria casa/apartament, dar jeleste non-stop (la TV contra bani grei) ca nu se ajunge. De ce nu se muta din cele 3 camere din Dorobanti, in 1-2 camere in Pantelimon, Berceni, etc unde e mai ieftin. Oana jeleste ca trebuie sa o sustina material si pe mama ei; de ce nu isi ajuta material mama, Catinca-cealalta fiica a Mioarei? Cand ai bona permanenta, someri fiind, e o rusine(neadevar) sa te vaiti. Cand etalezi rochii peste rochii si pantofi si genti asta nu dovedeste lipsa de bani. Are casa de valoare, masini.. pe sot l-a scos de la servici...si acum voila!! nu au bani pe cat a fost obisnuita. La 40 ani nu mai tot dai vina pe ceva/cineva. Daca e desteapta cum zic unii..SA MUNCEASCA CEVA, nu sa tot ia bani din aparitzii..ea mereu mai grasa..( saracia?)

    5
    0

  • MIHAI pe 8 Apr 2016, 22:10
    ARE TOT

    Nu o plangeti de bani ca are bani pentru zece vieti in lux si desfrau dar nu are fericire. NU INTELEGE FERICIREA SI O CAUTA MEREU.

    5
    0

  • Deeamaanth pe 8 Apr 2016, 18:40
    Oana Roman

    Oana este un om educat, frumos și inteligent. Este o femeie completă și puternică. Este cu mult prea mult deaspura prostanului de rând așa fel încât cineva să îi poată duce grija. Nu va muri, va trăi. Și asta pentru că poate, și asta pentru a dovedi prostanului de rând că este întreagă mai înainte de a fi fiica cuiva, și mai ales pentru că este unul dintre puținii oameni care știe ce vrea. De la Ea. Te iubesc Oana!!

    1
    8

  • ticu pe 8 Apr 2016, 18:17
    parere

    E soarta pe care o doresc tuturor politicienilor pentru a profita din plin de ceea ce au facut! Vile, case de protocol, salarii si pensii votate pe banda rulanta in stil comunist, biruri peste biruri pentru traiul lor nemeritat... Legea echilibrului va cadea peste fiecare. Aici e raiul si iadul. Daca esti dezechilibrat vei avea parte de amandoua. Pare exact povestea din Secretul lui Bachus!

    5
    2

  • JEAN pe 8 Apr 2016, 14:39
    Abureala !!!

    Daca si Oana Roman este vedeta ... Oricum ce v-ati astepta sa facem acuma ? Sa ii plangem de mila odraslei de ovrei ? Sa fim seriosi , ceea ce a ajuns Romania astazi se datoreaza in mare parte si familie ei !! O tara fara viitor , de unde tineretul a plecat in pribegie pentru un viitor mai bun. Asa ca .... sa cante la alta masa !!

    13
    1

  • Virgil pe 8 Apr 2016, 14:19
    Blestemul se abate asupra urmasilor...

    De cand tatal ei a spus despre industria romaneasca ca este "un morman de fiare vechi" de atunci nu mi-am dorit decat sa se abata asupra familiei lui necazuri de natura economica !! Acuma n-am nimic cu Oana dar ar fi bine sa se lepede de Petre Roman. Si totodata ar fi bine sa coboare odata cu picioarele pe pamant.

    10
    3

  • PHM van de Kletersteeg pe 8 Apr 2016, 13:27
    devirce

    the best way not to divorce is never to get married. Besides: why do you want to buy the whole cow, when all you want is a glass of milk??

    9
    2

  • mai degraba sarac si curat pe 8 Apr 2016, 13:13
    purceaua lui Petre Roman

    sa-mi intinda tatso aur si banet si nu as trai cu Oana Roman. Motivul este urmatorul: cu purcica asta imi dispare tot rostul de a trai!

    8
    5

  • Romania pe 8 Apr 2016, 13:06
    Astrologia vorbeste. E foarte grav cand nu iti cunosti astrologia.

    Noi toti ne-am trasat traiectoria pe care dorim sa o experimentam, inainte de reincarnare. Din pacate, precum milioane de oameni pe pamant, nici ea nu constientizeaza si a luat-o pe aratura. Cand va fi capabila, va constientiza ca aliniamentul cu noi insine conteaza si ca doar atunci toate lucrurile se aseaza la dimensiunea lor.

    0
    7

  • crina pe 8 Apr 2016, 12:44
    terapie..

    ...munca e numele tau...munca la patron, sa ai un sef, sa fii nevoit sa inghiti ca sa traiesti...asta e Romania, la care a contribuit inclusiv Petre Roman, doar ca ele au stat in palate si au pierdut simtul realitatiii...nu mi-e mila chiar deloc...

    8
    1

  • vasi pe 8 Apr 2016, 12:39
    bzzz

    Vai saracii nu mai poate lumea de ei .Dar era previzibil cine dracu se culca cu oroarea asta.Asta e apa,aerul si fraierul nu se termina niciodata

    9
    3

  • xyz pe 8 Apr 2016, 12:33
    in plus

    Voi chiar nu aveti pic de rusine, eva.ro, clar! Va vindeti oricum va da mai mult. Stiti cine face asta, nu?

    5
    2

  • ioana pe 8 Apr 2016, 12:26
    chiar asa

    Traim in tara creeata de taticu Petre Roman si altii ca el, sa le multumeasca lor pentru saracie si lipsa de locuri de munca ... :))

    8
    2

  • Cristian pe 8 Apr 2016, 12:24
    haha

    "Nu-i obisnuita sa munceasca". Saraca femeie, s-o punem de-o cheta?

    11
    3

  • pol pe 8 Apr 2016, 11:17
    SARACII NOMENCLATURISTI

    La caramida in gara cu totii...!!!

    6
    2

  • stefana pe 8 Apr 2016, 10:43
    Oana Roman divorteaza

    Hai, mai! Astea sunt tampenii! Cat de modeste pot sa fie veniturile unei persoane care a fost, totusi, profesor universitar?!! Ca nu se mai ridica la nivelul celor dinainte de 89 si de dupa, asta e alta poveste, dar sunt oameni care traiesc din mult mai putin! In plus, eu nu cred ca Oana, la 40 de ani nu e capabila sa faca ceva! Nu reuseste aici sa incerce pe alte meridiane - e vorbitoare de franceza, spaniola si, cred ca si engleza - multi romani au facut-o , iar sotul ei, in loc sa-si planga de mila , la anii lui, sa mearga la munca! Nu e nimic rusinos si nu trebuie sa astepti sa pice din cer!

    12
    0

  • liana pe 8 Apr 2016, 10:07
    STAREA NATIEI

    Vai saracii paraziti. La munca cand vor merge? Cand o persoana are familie nu sta acasa si DOARME, zi lumina, incearca orice sa-si gaseasca un loc de munca. De cat ar merge pe la televiziuni si s-ar plange (pentru cateva mii de lei - toata lumea stie ca orice aparitie - face BANI), mai bine si-ar cauta un loc de munca, asa cum fac oamenii normali si tin si un copil sau doi la facultate, mai intretin si o casa si au si servici. Televiziunile pentru raiting promoveaza toate nulitatile. Cautati subiecte interesante, nu creaturi care nu presteaza nimic si care nu au de aratat nimic si ajung sa fie exemple pentru tinerele de azi.

    18
    1

  • ele123 pe 8 Apr 2016, 09:36
    Urat din partea voastra...

    Oricum ar fi...urat sa faceti niste comentarii atat de intime si de personale,ca si cum ati locui in casa cu ea...va veni ziua cand si voi veti fi in situatii delicate...si tocmai atunci...sa apareti pe toate site-uri ca avand o viata ratata? Fiecare isi primeste lectiile,stim noi ce e acolo? Nu sunt fan imbogatiri peste noaste,tinere alintate etc...eu nu stiu lucrurile astea despre ea...dar apropos de succesul in televiziune....adevarul e ca Sanzi&Co au un "telent" iesit din comun si de asta sunt asa "titrate";)) Mai ,mai ah da,sau cine ar fi profi,Simona Gherghe alta...cum sta ea si instiga la circ....adevarate "succesuri". Oana,din putinele aparitii am vazut ca este un om sensibil si inteligent,uite doua atuuri ,trebuie sa apreciem lucrurile bune la oameni....Daca s-a nascut intr-o familie bogata,oare a ales asta? E vinovata de asta? Stiu oameni care mananca cu 4 maini si nu se ingrasa, ce am facut noi sa fim mai slabi,stim noi ce e aia o cura si ce chin duce cu ea,eu nu stiu si de asta nu comentez si nu rad de cat se chinuie un om sa tina o cura...urat din partea voastra....familia asta are probleme si voi...radeti..

    13
    14

  • ovidiu pe 8 Apr 2016, 09:18
    Oana Roman

    In tara asta cine apare in presa este vedeta?

    17
    3

  • mia pe 8 Apr 2016, 09:05
    oana roman

    Asta este roata vietii. E greu sa nu ai nici o meserie decit pe aceea de "vedeta".

    9
    0

  • tafliu pe 8 Apr 2016, 04:46
    iad

    Dupa ce a trait in puf de pinguin prin adolescenta , soarta a lasat-o sa se descurce in iadul creat de TATA MARE...creeat dupa reprinare "golaniadei" din Piata Universitatii in '90 .

    15
    2

  • Daniela pe 8 Apr 2016, 00:06
    olx

    Cum adica mori de foame dar declari la wow ca ai femeie care iti face curat in casa? Pe aia o platesti cu nasturi? Sa fim seriosi...la unii saracie inseamna a trai cu mult peste oamenii cu salarii medii din tara asta adica profesorii, medicii, etc. E bogata inca in tupeu si orgoliu...sa-si vânda țoalele, gențile, pantofii de fițe cu care umbla...ar costa cam cât un apartament bun la bloc...să-și facă singură curat in casă, sa mearga cu metroul si cu autobuzul...suntem 17 milioane de oameni în țara asta care trăim așa... Mă întreb ce au la cap cei care promovează în media ideea tâmpită că vai sărăcuța Oana și familia ai de îmbuibați...

    23
    1

  • Radu pe 7 Apr 2016, 22:52
    Vai, saraca fata bogata!

    Sa traiasca si ea din minimul pe economie, asa cum traiesc foarte multi romani, sa nu se mai vaite. Vai, saraca! Cica nu stie cum sa isi revina... da cind avea bodyguarzi prin discoteci (ca asa se chemau atunci) stia cum :) si nu avea decit 16 ani. Mde... sa o tina parintii :)

    20
    3

  • geo pe 7 Apr 2016, 22:45
    sotu'

    Credeam ca sotul da la b *** prin vecini, insa vad ca e deprimat, saracu' ....

    10
    0

  • xyz pe 7 Apr 2016, 13:35
    FIX CE

    Fix ce ii ingrijoreaza pe romanistanezi....

    21
    1

  • xyz pe 7 Apr 2016, 12:09
    mai mult

    Poza este mai mult decit relevanta pentru relatia lor. Viata in iad? Vai, ar trebui sa plingem?

    19
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod