Viaţa haotică a unui star nebun: Charlie Sheen, distrus de sex, droguri şi SIDA

Charlie şi una dintre cuceririle sale, actriţa porno Brett Rossi


Charlie nu se uita la bani când era pus pe distracţie. Han a povestit că a plătit şi 20.000 de dolari pentru o singură fată, iar uneori starul nu făcea sex, stăteau la palavre şi se hlizeau toată noaptea. "Era foarte generos cu fetele, dar şi cu oamenii din echipa lui", povesteşte fostul asistent. Printre aceştia se număra şi un expert în securitate, fost membru al trupelor speciale israeliene.
Recent, s-a aflat că Sheen amenajase un centru de control în garaj, unde membrii echipei de securitate notau identitatea fetelor care îl vizitau şi le puneau să semneze un contract de confidenţialitate.

Charlie Sheen intenţionează să îşi publice memoriile într-un volum care va relata diverse aspecte legate de viaţa şi cariera sa după ce a fost diagnosticat cu HIV.

Starul american a dezvăluit public faptul că este seropozitiv, într-un interviu acordat în această lună unui post de televiziune american, în care a precizat că a fost diagnosticat cu HIV în anul 2011.
Charlie Sheen a spus, de asemenea, că a decis să facă acel anunţ pentru a pune capăt unor tentative de şantaj din partea unora dintre fostele sale iubite, care ar fi obţinut deja peste 10 milioane de dolari de la el în schimbul tăcerii lor.

"Simt că m-am eliberat din această închisoare, astăzi", a declarat Charlie Sheen în emisiunea "Today" prezentată de Matt Lauer.

Potrivit unor surse citate de ETonline.com, Charlie Sheen se pregăteşte să facă noi dezvăluiri despre drama prin care a trecut într-o autobiografie, pe care managerul său, Mark Burg, o prezintă în această perioadă mai multor edituri americane.

Pe lângă descoperirea faptului că este infectat cu HIV, starul american vorbeşte în acest volum de memorii despre realizările şi eşecurile din viaţa personală, despre destrămarea căsătoriilor sale cu modelul Donna Peele, actriţa Denise Richards şi agentul imobiliar Brooke Mueller, dar şi despre eşecul profesional din 2011, când a fost concediat din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", după un "război al declaraţiilor" cu Chuck Lorre, creatorul acestui show TV.

În acelaşi interviu, Sheen a spus că eşecul din 2011 nu a fost cauzat de diagnosticarea sa cu HIV: "Aş vrea să pot să dau vina pe asta, dar n-ar fi adevărat.
S-a întâmplat după aceea".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod