Viața fără Justin Bieber: Selena Gomez, la plajă cu fetele - FOTO

Selena Gomez a depășit perioada grea după nunta lui Justin Bieber și se distrează cu prietenele

 

Cântăreaţa a avut două episoade de cădere nervoasă, la sfârșitul lunii septembrie și începutul lui octombrie, și a fost internată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mentale.

Primul episod a avut loc în ultima săptămână din luna septembrie, la locuința vedetei în vârstă de 26 de ani. Ea a fost internată atunci la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine.

Artista a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar analizele au indicat un număr alarmant de mic de leucocite în sânge, a declarat o sursă pentru TMZ.

După câteva zile, Selena Gomez a ieșit din spital, dar a fost internată din nou după ce alte analize sagvine au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică.
Ea a fost mutată apoi într-o clinică psihiatrică de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde este ținută sub supraveghere, a scris TMZ.

Selena Gomez a mai fost internată și în 2014 într-o clinică de dezintoxicare.

Cu câteva zile înainte, vedeta le-a mărturisit fanilor, într-un live de o oră pe Instagram, că depresia a făcut parte din viața ei timp de cinci ani.
"Depresia și anxietatea au fost înaintea a tot ce am făcut în viața mea, în orice lucru", a spus ea.

Pe 23 septembrie, artista americană a anunțat pe Instagram că se retrage pentru o perioadă de pe reţelele de socializare online, notând: "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".

Selena Gomez a fost ţinta unor comentarii negative pe reţelele de socializare după ce fostul ei iubit cântăreţul canadian Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod