Viaţa după chimioterapie: Shannen Doherty aşteaptă vestea vindecării de cancer

Shannen Doherty
Shannen arată foarte bine după ce a trecut de etapa dificilă a radioterapiei şi chimioterapiei

 

Deşi se confruntă cu o boală complicată şi greu de învins, actriţa a rămas optimistă şi continuă să-şi ţină fanii la curent cu ultimele noutăţi despre starea sa de sănătate. Ea postează cu regularitate pe Instagram imagini şi mesaje, demonstrând că are o forţă interioară impresionantă.

"Aceștia suntem noi acum. Viața ne-a dăruit această încercare cu cancerul și deși n-am vrut să înfruntăm o boală atât de grea, trebuie să căutăm partea bună"
, a scris actriţa, în octombrie, lângă o imagine în care apare împreună cu soţul ei, Kurt Iswarienko, adăugând că se simte binecuvântată.

"Cancerul îți dă o claritate unică. Am văzut cum prietenii sar în ajutor, cum străinii mă susțin, am văzut cum convingerea rămâne convingere și l-am văzut pe @kurtiswarienko aici pentru tot. Asta înseamnă prietenie. Asta înseamnă iubire", a adăugat ea.

În decembrie anul trecut, Kurt Iswarienko, a anunţat că îi dă în judecată pe foştii manageri ai vedetei, pe motiv că nu i-au achitat acesteia contribuţia de sănătate pe 2014, lucru care a lăsat-o fără asigurare medicală şi, implicit, fără tratamentul necesar pentru cancerul la sân.

Conform documentelor obţinute de către publicaţia People, Iswarienko a deschis dosarul împotriva firmei Tanner Mainstain Glynn & Johnson, susţinând că boala actriţei le-a dăunat vieţii de cuplu.
El a acuzat faptul că soţia sa a primit târziu diagnosticul de cancer la sân, tocmai pentru că neplata primei pentru 2014 i-a anulat poliţa pentru un an întreg, iar după ce fosta actriţă din serialul Beverly Hills şi-a recăpătat drepturile de asigurat a suferit „tratamente invazive inclusiv mastectomie, chemoterapie şi radiaţii".

În dosarul deschis, Iswarienko arată că a suferit pierderi ale „afecţiunii, griji, iubirii, consolării, prezenţei, suportului moral, ale relaţiilor sexuale şi ale altor elemente ale vieţii de cuplu" ceea ce a rezultat în „durere, suferinţă psihică şi emoţională, şi grijă”.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011.
Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod