Viaţa de mamă cu 5 copii: Tori Spelling face crize de nervi, iar soţul cheamă Poliţia s-o calmeze

Mai multe echipaje de Poliţie au sosit la locuinţa actriţei după ce vedeta din "Beverly Hills" a avut o cădere nervoasă. Este al doilea incident de acest gen în decurs de o săptămână.

Poliţiştii au venit din nou la adresa din Los Angeles unde Tori Spelling locuieşte împreună cu soţul ei, Dean McDermott, şi cei cinci copii. Cel puţin două maşini de Poliţie au fost văzute în faţa casei actriţei după ce dispeceratul a înregistrat mai multe apeluri de urgenţă. Potrivit surselor citate de Daily Mail, vedeta a suferit o cădere nervoasă, iar echipajele au sosit imediat la faţa locului pentru a lămuri situaţia.

În exteriorul casei erau agăţate baloane colorate, rămase după aniversarea fiului actriţei, Beau, care a împlinit doi ani pe 2 martie.



Vizita poliţiştilor survine după un alt incident. În urmă cu o săptămână, McDermott a sunat la numărul de urgenţă 911 şi a solicitat intervenţia poliţiştilor întrucât soţia lui a avut o criză de nervi. Potrivit înregistrării de la dispecerat, autorităţile au intervenit la o solicitare privind o afecţiune mentală a unei femei. Serviciul de urgenţe a încadrat acţiunea raportată ca agresiune casnică şi a trimis agenţii la adresa menţionată. Spelling nu a fost arestată sau dusă la spital în urma acestui incident.
A doua zi a fost aniversarea micuţului Beau, pentru care actriţa pregătise o petrecere.

Potrivit Daily Mail, este posibil ca stresul acumulat să fie de vină pentru problemele psihice ale vedetei. Creşterea a cinci copii este foarte dificilă şi are un impact asupra carierei sale, iar problemele care se succed zilnic i-au creat acesteia o frustrare care a răbufnit. În plus, sincopele din mariajul ei nu s-au şters complet de când McDermott a înşelat-o în 2013.

Surse din anturajul actriţei se tem că aceasta este pe punctul de a ceda.
"Prietenii ei şi familia sunt foarte, foarte îngrijoraţi. Posibil că aventura soţului, problemele cu banii şi certurile permanente o vor face să divorţeze de Dean, dar ea refuză să vorbească despre asta. Tori crede că divorţul o va face să se simtă o ratată", a spus o sursă citată de Us Weekly.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod