#VeștiBune. Chris Hemsworth, gest superb pentru supraviețuitorul unui atentat: Ce i-a promis starul din „Thor“

Starul a invitat un supraviețuitor al atentantului din Mancheter la premiera din 2021 a filmului „Thor: Love and Thunder“. Și i-a pus o condiție emoționantă.

În 2017, Martin Hibbert își lua cu el fiica, Eve, și mergeau la concertul susținut de Ariana Grande, pe Manchester Arena. Explozia care a ucis 22 de oameni avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Martin a fost rănit în atentat și a rămas paralizat de la brâu în jos. Țintuit într-un scaun cu rotile, el a realizat că viața nu se termină atunci când dăm de un hop ce pare de netrecut.

Patru ani mai târziu, Martin se afla la tratament în Australia. Întâmplarea a făcut ca el să-l cunoască acolo pe Chris Hemsworth.

Acesta i-a promis că în 2021 îl așteaptă pe covorul roșu, la premiera de la Londra a filmului "Thor: Love and Thunder", dacă va putea să meargă.

Martin a povestit pentru emisiunea TV "The Morning Show" ce i-a spus actorul australian: "I-am spus că obiectivul meu este să reușesc să merg în următorii ani și că poate ne vom întâlni când va fi la Londra."

"Ultimul lui film Thor va apărea în 2021 și mi-a zis că dacă voi putea să merg în 2021, vom păși amândoi pe covorul roșu la Thor 4, în Londra.
Așa că este o motivație mare pentru mine să reușesc asta - este ceva la care țin mult"
, a mai spus Martin.

Chris i-a făcut din nou o surpriză bărbatului, cu un mesaj video transmis în emisiunea matinală: "Salut, Martin, sper că ești bine. Voiam doar să-ți spun că timpul pe care l-am petrecut împreună în Australia a fost minunat. Și abia aștept să te văd când o să mergem amândoi pe covorul roșu", i-a spus actorul.

Mult așteptatul "Thor 4" se află încă în fața de pre-producție.

Filmările au fost blocate din cauza pandemiei de COVID-19 și încă nu se știe când vor fi reluate. "Nu se filmează nimic deocamdată. Birourile noastre sunt goale... Toată echipa lucrează de acasă în acest moment", a declarat luna trecută, pentru Daily Mail Australia, un reprezentant al Fox Studios Sydney.

Chris Hemsworth poate fi văzut, deocamdată, în "Extraction", filmul de acţiune în care interpretează rolul principal, lansat de Netflix pe 24 aprilie. Producția îl are în centru pe mercenarul Tyler Rake, care porneşte în cea mai periculoasă acţiune a sa, atunci când îi este cerut să îl salveze pe fiul răpit al unui infractor internaţional aflat în închisoare.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod