Vedetele sunt ocupate

Starurile de la Hollywood au mereu ceva nou de facut. Fie ca este vorbade un copil, un nou rol sau lansarea vreunui album suntem mereu tinutela curent cu planurile lor. Mai mult chiar, au grija ca presa sa afletoate detaliile despre viata lor personala.

Starurile si copiii

Julia Roberts este insarcinata?
Actrita a spus in stanga si in dreata ca asteapta un copil. Tatal nupoate fi altul decat sotul actritei, Danny Moder. Julia filmeaza acumpentru "Mona Lisa Smile", iar producatorii se intreba cum sa lucreze cuo Roberts insarcinta. Ei iau in considerara si posibilitatea ca Julia sanu fie inca insarcinata, dar ca acest lucru sa se intample pe parcursulfilmarilor ce vor dura pana in ianurie 2003. Chiar si garderoba a fostgandita in acest sens, mai ales de cand Danny, sotul actritei, a spusca nu au nimic planuit dupa acest film, deci sa tot fie loc de un copil.

Patricia Arquette, gravida
Actrita Patricia Arquette este insarcinata cu cel de-al doileacopil. Patricia, care mai are un baietel in varsta de 10 ani, Enzo,dintr-o alta relatie, va da nastere primului copil alaturi de logodniculei, actorul Thomas Jane. Si marele eveniment se va intampla peste doarpatru luni. Sarcina se vede deja la actrita de 34 de ani care nu maidemult de anul trecut a sfarsit tumultoasa relatie de 6 ani cu actorulNicolas Cage.

Copilul Lizei Minnelli va fi numit dupa Rehab Hall
Fiica adoptiva a Lizei Minnelli va fi numita Serena - dupa sala in carediva urma cursurile destinate alcoolicilor. Atat cantareata cat si sotulacesteia, David Gest, au ales acest nume spunand ca locul respectiv ajucat un rol important in recuperarea Lizei. Fetita astfel numita se vaalatura familiei in luna ianuarie a anului viitor.

Pe platourile de filmare

Vocea lui Brad Pitt pentru Sinbad
Brad Pitt a fost ultima vedeta aleasa pentru un nou desen animat. Vocealui il va insoti pe aventurierul Sinbad in "Legendele celor saptemari". Alaturi de Pitt au mai semnat pentru acest proiect MichellePfeiffer si Catherine Zeta-Jones. Si pentru ca proiectul se vreafinalizat pana in vara lui 2003, animatorii lucreaza din greu pentru a-sidesavarsi personajele, incercand sa le aduca ceva din caracteristicelestarurilor. In cazul lui Brad, ei incearca sa "prinda" zambetul de unmilion de dolari. "Este atat de carismatic!", a declarat unul dintreanimatori.

J.Lo emotionata ca mireasa - in film
Jennifer Lopez a iesit dintr-o biserica din New Jersey imbrcata in rochiede mireasa si i-a dat lui Ben Affleck un sarut. Dar nu te speria, nu eranimic serios. Real da, dar doar pentru filmul "Jersey Girl" pentru carecei doi filmeaza. Jennifer, 32 de ani si Affleck, de 30 de ani, caresi-au facut relatia publica in vara aceasta, joaca in film rolul unuicuplu. Mai exact rolul pe care noua nevasta il are in viata unui agentde relatii publice din lumea muzicii. Iar cei ce se aflau pe platou lafilmarea scenei cu pricina nu s-au abtinut sa nu comenteze ca si dupa ceregizorul a strigat "Stop!", ea tot nu si-a putut lua mainile de pe el.

Hopkins lasat "rece" de scena sexi alaturi de Nicole
Starul Sir Anthony Hopkins a fost lasat "rece" la o scena in carea trebuit sa joace gol alaturi de Nicole Kidman. Cele doua staruriale Hollywoodu-lui joaca rolul de iubiti in drama romantica "The HumanStain", iar Hopkins pretinde ca a ramas stapan pe sine cand s-au filmatscenele sexi. Invitat al unui post de radio american, el a declarat:"Nu, nu m-am excitat. Este doar un rol. Nu este nimic sexi cand sefilmeaza o scena de dragoste."

Vedete cu proiecte noi si probleme

Britney in vacanta cu Donatella
Britney Spears este gazduita de regina modei Donatella Versace inItalia. Versace si-a deschis casa din Milano pentru Britney si prieteniiei. Si asta dupa ce cantareata i-a inspirat noua colectie. Donatellaa spus ca a facut acest lucru pentru ca "tanara are nevoie de ovacanta. A lucrat atat de mult in ultimii ani. Este doar o fetita,dar foarte obosita." Britney nu mai conteneste cu multumirile la adresadesigner-ului, care i-a oferit atat casa cat si increderea.

Gwyneth incearca sa treaca peste moartea tatalui
Prietenii o sustin pe Gwyneth Paltrow si fac tot posibilul sa o ajutesa treca peste moartea tatalui ei. El a murit ieri, la Roma in timpce serba aniversarea celor 30 de ani a uneia dintre fiice. Paltrow erafoarte apropiata de tatal sau, iar prietenii spun ca va fi pur si simpludevastata in zilele ce vor urma.
Nu mai tarziu de luna trecuta, castigatoarea Oscarului declara intr-uninterviu ca "El este cel mai special barbat. Este foarte iubitor,amuzant si un adevarat sprijin pentru mine. Ma simt foarte norocoasa cail am. Sunt oameni in viata pe care daca nu ii ai langa tine nu reusestisa faci nimic, iar eu simt astfel pentru tatal meu."

Pamela Anderson a pierdut lupta pentru custodie
Pamela Anderson a pierdut procesul in urma caruia dorea sa obtina doar eacustodia copiilor. Judecatorul a refuzat sa creada ca Lee este un "tatadur si nepasator" si un pericol pentru Brandon de 6 ani si Dylan de 4ani. El a declarat zambitor ca perechea trebuie sa ajunga la o intelegerepana luni, ceea ce nu-i mai da Pamelei sanse sa obtina custodia copiilordoar pentru ea. Deja a cheltuit cu acest proces 500.000 de dolari si archeltui chiar mai mult, dar nu prea sunt sanse de izbanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod