Vedetele si fobiile lor...

Fluturii, spatiile inchise, mobila veche sau... respiratia oamenilor - sunt numai o parte dintre fobiile ciudate sau mai putin ciudate pe care le au vedetele.
Fluturii, spatiile inchise, mobila veche sau... respiratia oamenilor - sunt numai o parte dintre fobiile ciudate sau mai putin ciudate pe care le au vedetele. Aceste frici inexplicabile sunt extrem de prezente in viata fiecaruia dintre noi, de la teama de spatii inchise, pana la teama de serpi sau gandaci, cu totii ne-am confruntat la un anumit moment cu aceste probleme. 11% din populatia intregii lumi sufera de fobii, unele dintre cele mai des intalnite fiind arahnofobia si frica de inaltimi.

La fel ca si noi, oamenii normali, si vedetele, persoane publice aflate in prim-plan in permanenta, trec prin aceste situatie si, pentru multe dintre ele, tocmai statutul pe care il au favorizeaza declansarea acestor fobii. Cel mai bun exemplu in acest sens este cazul lui Jodie Foster care s-a temut foarte multa vreme de... blitzurile aparatelor de fotografiat. "Mult timp m-am temut ingrozitor de luminile aparatelor de fotografiat. In subconstient aveam impresia ca cineva trage in mine. Din acest motiv, de cate ori se declansa un blitz in preajma mea, incepeam brusc sa transpir", povestea la un moment dat vedeta.

Mobila veche si telefoanele le dau batai de cap vedetelor


Nici Robbie Williams nu sta foarte linistit, pentru ca ii este in permanenta teama ca-i sunt ascultate telefoanele. Insa, aceasta nu este singura fobie a vedetei... Cantaretul se teme de fantome si traieste cu aceasta frica inca din copilarie. Pe prima a vazut-o cand era mic, in barul mamei sale. "Nu avea maini, ci numai niste cioturi pe care le indrepta spre mine", povesteste Robbie.

Iti vine sa crezi ca exista cineva care se teme de mobila veche? Durul Billy Bob Thornton, fostul sot al Angelinei Jolie, este unul dintre ei. Atunci cand se afla in preajma pieselor vechi de mobilier, actorul simte ca nu mai are aer si ca lesina.

Daca Orlando Bloom este terorizat de porci, ce spui de Johnny Depp si de Sean "Diddy" Coms care nu se pot apropia de clovni. Oare ce faceau cand se duceau la circ, in copilarie? "E ceva legat de fata lor pictata, de zambetul fals. Sub imaginea lor intotdeauna pare sa stea ascuns un personaj malefic", a marturisit Depp, la un moment dat.

Teama de spatiile inchise este mult mai des intalnita, iar din categoria oamenilor care au aceasta problema face parte si actrita Uma Thurman. Cel mai dificil moment pentru ea a fost atunci cand a fost nevoita sa stea intr-un sicriu, in timpul filmarilor pentru pelicula "Kill Bill 2". "A fost oribil. Nimeni nu vrea sa traiasca o astfel de experienta", explica ea.

Carmen Electra
, frumoasa actrita pe care am putut-o urmari in serialul "Baywach", a fost nevoita sa-si invinga teama de apa, tot pe platourile de filmare. "Sufar de atacuri de panica cand ma apropii de apa", declara Electra.
1 Iunie 2010
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maia pe 14 Apr 2012, 00:02
    Fobie

    Eu sufar de o fobie foarte ciudata.... Mie frica de baloane. Credeti sau nu sunt terifiata de ele si imi vine sa o iau la fuga. E chiar nasol si mai ales atunci cand are loc vreo petrecere, banchet si sunt baloane imi vine sa o iau la fuga. Mie frica sa nu se sparga de fapt. Hehe xD

    1
    0

  • f19b pe 9 Feb 2011, 15:14
    frik:))

    yo-yo bruneta:)) ji io ma uit la fenomene stranii vinerea dar dup aia fak p mne de frik=)) nu mai dorm noaptea si nu ma mai duk la toaleta=))...si imi e frik si de paianjeni:-&:-S

    0
    0

  • yoyo-brunetta pe 14 Oct 2010, 01:58
    :-S

    eo d knd st mika imi e frik d gandaci si insecte in afara d fluturash.buburuze(gargarite) si muste in rest celelalte ma sperie si nush dc x-( ... dak e s imi intre vreun gandac in camera[din greseala] d afara knd las geamu deschis nu mai intru un camera pana nu il da afara :| j fac urat gen"misca-te domne o data si i-al,hai aruncal etc" =)) Nush dc imi e frik d ele :-?? in rest alta fobie n-am inaltimea o ador :X j nici d intunerik nu imi e frik din contra imi place s ma plimb mai mult seara/noaptea p afara :D, iar cu celelalte animale n-am nici o trb...imi plac si vacile,cainii,ursi etc. si ador filmele d groaza :X ma uit in fiecare vineri l fenomene stranii da ma oftik k st reluari :( si intoarcerea mortilor vii imi place sau silent hill e un film infricosator dar mf :D si clovni imi plac sunt asa simpatici ;))

    0
    0

  • alexandra pe 24 Aug 2010, 13:50
    temeri

    mie mi-e frica de oamenii prosti ca au mintea odihnita si nu stii la ce sa te astepti :))

    1
    0

  • anonima95 pe 21 Aug 2010, 03:50
    frica :D

    mie mie frica de multe :))) mie firca de fluturi de noapte...de fantome :))) de vacutze...serpi...de inaltime mie firca atunci cand nu am o balustrada de ce sa ma tin...mie frica de albine,viespi...ursi :)))))))...caini :| numi plac cainii am nimerit o data pe o aleee cu 4 caii si au alergat dupa mine si mia deschis o tanti poarta.... sa intru :))mie frica de intuneric :P

    0
    0

  • plictisita_tare pe 9 Aug 2010, 10:30
    fobii

    zgomotul facut de baloane sparte ma scoate din sarite.nu suport :(:(:(:(:(

    0
    0

  • deni pe 7 Aug 2010, 18:18
    eu nu ........

    mie nu mie frica de nimic inainte ma temeam de morti si de fantome dar acum nu mai am absolut nimic... dak ma trimiti la 2 noaptea afara nu ma tem

    0
    0

  • andrutza96 pe 6 Aug 2010, 21:35
    pffff

    de cand ma stiu am frica de insecte, apa si inaltimi mai mari de etajul 3 :)) si nici eu nu prea ma descurc cu aceste temeri :|

    0
    0

  • dydy pe 26 Iul 2010, 16:21
    calmati-va lume..

    si eu am una:mi-e frica de morti,sa-i vad in sicriu cu flori pe langa...tremur daca vad asa ceva si apoi knd sunt singura imi imaginez tot felul de chestii...

    0
    0

  • mariaeuph pe 21 Iul 2010, 20:15
    rfobii

    mie mie frica de apa si de scari rulante

    0
    0

  • roxi pe 19 Iul 2010, 12:01
    fobii

    buna... de cand ma stiu mi-e frica de intuneric, nu stau singura acasa pt ca mi-e frica ca lesin si nu are cine sa ma ajute:(( nu plec singura pe afara si multe altele... sunt disperata va rog sa-mi dati un sfat !!!!

    0
    0

  • Rosie pe 16 Iul 2010, 22:06
    si mie imi este teama

    Poate si fobia mea se inscrie la "ciudate" si stiu ca este. Mi-e teama ingrozitor de moarte. foarte mult. desi stiu si sunt constienta ca acest lucru este inevitabil, totusi nu accept ca se va intampla intr-o zi asta. hmm

    0
    0

  • Iulia pe 16 Iul 2010, 17:23
    ....

    Pai,cu ce sa incep.Imi este frica de cowni,ace,insecte,paianjeni,papusile ventrilocilor,imi este frica de gaini,de intuneric,de monsrtii si de fantome. Inebunesc daca vad un film de groaza,pentru vreo 2 luni am cosmaruri

    0
    0

  • A pe 15 Iul 2010, 21:12
    Hainute si accesorii superbe la preturi foarte mici

    http://alcyone-style.blogspot.com/

    0
    0

  • ssamara20 pe 26 Iun 2010, 22:15
    ...

    imi este foarte frica de intuneric si de ...vacii! in special de acele vacii cu coarne foarte lungi si ascutite ,eram vara trecuta la un picnic si ne-am trezit ca un grup de vacii traverseaza in paralel cu noi prin padure, am luat-o la fuga si m-am inchis in masina ,un lucru este cert cand mi-a simtit frica una dintre vacii a inceput sa se indrepte spre mine , nici nu va imaginati cum imi batea inima si cred ca daca se apropra si mai mult lesinam!

    0
    0

  • Ionela_cool97 pe 12 Iun 2010, 13:11
    buna

    mie de cand m-am nascut imi e frica de paianjeni....e ceva de facut?

    0
    0

  • iiuulliikk pe 11 Iun 2010, 20:07
    fobii

    buna,eu m-am nascut ,am crescut si acum am 36 de ani si tot la etajul 4 am stat dar am o teama de inaltime,ceva de speriat. nu pot sa intind nici rufe pe sarma cea mai aproape de marginea balconului,ma ia ameteala si cand trec repede pe langa balustrada. la city mall constanta ,la etaj,merg pe langa magazine sa nu vad balustrada si geamul de dedesubtul ei ca lesin, mi se face un gol in stomac de teama,fiica-mea rade,nu cred ca inteleg asta cei ce nu au teama de inaltime. e ceva de facut?

    0
    0

  • Deea pe 2 Iun 2010, 11:08
    Fobii

    Ma tem de inaltime si-mi pare foarte rau. De cand ma stiu locuiesc la etajul 5, deci destul de sus dar de multe ori ma ia cu ameteli cand ma uit pe geam si imi dau seama ca sunt la inaltime. De telecabina nici nu mai vorbesc... Plus ca am des vise in care sunt la inaltimi foarte mari si sunt ingrozita!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod