Vedetele s-au pregatit de plaja

Nu se mai satura ca ne arate cat sunt de frumosi, de impliniti si de relaxati.

Nu se mai satura ca ne arate cat sunt de frumoase, de implinite si de relaxate. Este vorba despre vedetele de peste Ocean, care au fost surprinse la plaja.

Ricky Martin, Jessica Alba, Ninel Conde, Gwen Stefani si Heidi Klum pur si simplu radiaza. 

La final, astept sa-mi spui care ti-a placut cel mai mult.

Ricky Martin a iesit la plaja cu baietii sai si a fost fotografiat in timp ce-l purta in brate pe unul dintre gemeni. Copil la fel de frumos ca si tatal sau. In plus, l-ai mai vazut vreodata pe portorican intr-o ipostaza mai frumoasa?

 

Se pare ca se simte foarte bine in postura de tatic, iar iesirea in Punta Cana nu a facut decat sa completeze aceasta stare de bine.



Pe Jessica Alba se pare ca nu a afecta-o sarcina, absolut deloc. Actrita si sotul ei, Cash Warren, care are de asemenea un corp de invidiat, adora sa mearga la sala, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Cei doi au fost surprinsi de cei de la People, in timpul unei escapade pe plaja din Malibu.



Ninel Conde
nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este frumoasa, este talentata, este in prim plan. A fost surprinsa pe o plaja din Acapulco. Ma intreb care a fost reactia celor din jur la vedere acestei frumuseti?



Ce spui despre Matthew McConaughey, care a fost surprins tot in Malibu? Se vede ca mersul la sala este o constanta in viata actorului, pentru ca altfel nu ar reusi sa arate asa de bine. Un bun exemplu, de urmat pentru fiecare dintre noi.



Oricat de controversata ar fi, nimeni nu poate sa nege ca este o frumusete. Este vorba despre Alicia Machado, fosta Miss Universe, care chiar si dupa nastere arata la fel de bine. Ea a putut fi vazuta in toata splendoarea la piscina unui hotel din Mexico City.



Fostul super erou din X-Men, Hugh Jackman, inca mai are ceva putere de impartit. Ma gandesc ca a inceput deja sa o faca, daca tot a fost surprins intr-o forma de invidiat pe plaja din St. Barths. (poza pe pagina 2)
2 Iunie 2010
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 3 Aug 2010, 13:56
    asa da...tot sa fii mama

    Heidi Klum arata superb...4 copii? hmm...la noi dupa 4 copii esti HUGE!!!deci..se poate.

    1
    0

  • adina pe 6 Iul 2010, 13:24
    jessy

    Jessica Alba arata fenomenal.

    0
    1

  • Afrodita pe 23 Iun 2010, 17:59
    :)

    Heidi Klum fara indoiala ... cu 4 copii si in asa forma fizica splendida..... super...

    1
    0

  • cristina pe 19 Iun 2010, 23:48
    ce mai vorba....

    ninel conde e superba!!!!!......

    1
    0

  • ioana pe 7 Iun 2010, 20:16
    dap

    Jessica Alba arata perfect!!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod