Vedetele își îmbrățișează trecutul: 45 de imagini geniale în care starurile s-au întâlnit cu versiunile lor din tinerețe

Un artist talentat și-a imaginat întâlnirea dintre staruri și versiunile lor din tinerețe. Imaginile pe care le-a creat sunt geniale!
Cum ar fi dacă ai avea o mașină a timpului și ai putea să te întorci în trecut? Cum te-ai simți dacă te-ai vedea așa cum erai în urmă cu 20 sau 30 de ani? Ce sfat i-ai da celui care ai fost cândva? Un artist talentat a imaginat această întâlnire pentru o serie de celebrități, iar rezultatele sunt excepționale.

Ard Gelinck, un artist olandez, nu a inventat mașina timpului, dar cu priceperea sa și cu ajutorul Photoshop a reușit imposibilul, reunind în aceleași cadre celebritățile de azi și de ieri cu versinile lor din tinerețe.
Așa îi putem vedea pe Freddy Mercury, Michael Jackson, Robert De Niro și Madonna stând alături de ei însuși, cei care erau în urmă cu zeci de ani, ca niște prieteni foarte buni.

Bored Panda a selectat mai multe lucrări pe care Ard Gelinck le-a publicat pe site-ul său, pe Facebook și pe Instagram. Imaginile emoționante, în care celebritățile stau alături de cei care au fost în urmă cu mulți ani sunt emoționante și ne fac să ne gândim la propriul trecut.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod