Vedete si diferenta de varsta in cuplu

Se poarta si la ei...


La inceput iti spuneam ca exista astfel de povesti si printre vedetele de la Hollywood. Bunaoara, aici avem exemplul cuplului Brangelina. Brad Pitt, nascut pe 18 decembrie 1963, este mai mare decat partenera sa de viata Angelina Jolie, nascuta pe 4 iunie 1975, cu 12 ani. Nici diferenta de varsta si nici stirile conform carora relatia lor este pe sfarsite nu i-au atins, iar acest lucru este dovedit de aparitiile lor in public, aparitii in care se vede clar cat de mult se iubesc. Cei doi au sase copii, trei adoptati, trei naturali.

Maddox, cel mai mare dintre ei, a fost adoptat de Angelina din Cambogia, atunci cand inca era casatorita cu Billy Bob Thornton. Dupa divort, actrita a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiica numita Shiloh - in mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, in martie 2007.
In iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou parinti biologici, de aceasta data de gemeni - Knox si Vivienne, informeaza Mediafax.

Actrita americana Halle Berry are o relatie cu modelul franco-canadian Gabriel Aubry, care este mai tanar decat ea cu zece ani. Cei doi au impreuna o fiica, Nahla Ariela, care s-a nascut in martie 2008.

Cei doi s-au cunoscut la o sedinta foto pentru Versace. Dupa sase luni de cand incepuse sa aiba o relatie cu Aubry, actrita declara: "Sunt foarte fericita in viata personala, ceea ce e o noutate pentru mine. Stiti doar, nu sunt genul de fata care are cele mai reusite relatii."

Berry a fost casatorita de doua ori. Primul mariaj a fost cu jucatorul de baseball David Justice in 1992, cuplul despartindu-se in 1996, iar al doilea mariaj a fost cu muzicianul Eric Benet, pe care l-a cunoscut in 1997 si cu care s-a casatorit in 2001.
Berry si Benet s-au despartit in 2003.

Demi Moore, in varsta de 47 de ani, si sotul sau, actorul Ashton Kutcher, in varsta de 31 de ani, s-au casatorit pe 24 septembrie 2005, in Beverly Hills. Nunta a fost organizata in ultimul moment si a fost o ceremonie traditionala Kabbalah. La nunta au fost prezenti aproximativ 100 de persoane, printre care si cele trei fiice ale actritei, fostul ei sot, Bruce Willis, Lucy Liu, Soleil Moon Frye, Jason Goldberg si Wilmer Valderrama. Cand s-au casatorit Moore avea 42 de ani, iar Kutcher 27.

Cei doi s-au cunoscut in New York, iar din mai 2003 au inceput sa iasa impreuna. Actrita a declarat ca dupa ce s-au cunoscut, au vorbit toata noaptea.

Un alt cuplu in care diferenta de varsta nu a fost un impediment in fata fericirii este cel format de Michael Douglas si Catherine Zeta Jones.
Cei doi s-au casatorit in 2000, el avand 56 de ani, iar ea 31. Actrita a declarat ca atunci cand s-au cunoscut, Michael a abordat-o spunandu-i: "As vrea sa fiu tatal copiilor tai". Cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Hotel Plaza din New York pe 18 noiembrie 2000. Cuplul are doi copii, Dylan Michael Douglas, care s-a nascut pe 8 august 2000 si Carys Zeta Douglas, care s-a nascut pe 20 aprilie 2003.

Si acestia nu sunt singurii care au trecut peste diferenta de varsta si si-au cladit un camin trainic.

  • Clint Eastwood si Dina Ruiz in 1996 = 35 de ani diferenta
  • Harrison Ford si Calista Flockhart = 22 de ani diferenta
  • Tom Cruise si Katie Holmes = 22 de ani diferenta
  • Jay-Z si Beyonce = 12 ani diferenta
  • Annette Bening si Warren Beatty - 21 de ani diferenta
  • Mariah Carey si starul pop Nick Cannon = 12 ani diferenta
  • Woody Allen si Soon-Yi Previn  =  35 ani diferenta
  • Mick Jagger si L'Wren Scott = 34 de ani diferenta
  • Rod Stewart si Penny Lancaster = 31 ani diferenta
  • Bruce Willis si Emma Heming  = 24 de ani diferenta
  • Peter Gabriel si Meabh Flynn = 21 diferenta
  • Kevin Costner si Christine Baumgartner = 20 de ani diferenta
  • Paul McCartney si Nancy Shevell = 18 ani diferenta
  • Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith = 13 ani diferenta
  • Matthew McConaughey si Camila Alves =  13 ani diferenta
11 Martie 2010
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:53
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • g.nicoleta33 pe 29 Mar 2010, 11:13
    gabriela

    iubirea conteaza nu virsta datimi un votisor

    8
    1

  • iulia_amd pe 27 Mar 2010, 12:00
    dragostea anvinge antodeauna

    si sotul meu este mai tanar ca mine,dar nu conteaza cati ani ai,poti sa fii deaceiasi varsta si sa nu mearga ceva. pentru mine conteaza dragostea adevarata,comunicarea,sinceritatea,

    3
    1

  • 2ypg7j pe 15 Mar 2010, 08:39
    DRAGOSTE ADEVARATA

    Cand doi oameni se atrag si se iubesc nu stiu cat de mult conteaza diferenta de varsta. Dupa o casnicie de 20 ani, un divort, iata ca si eu mi am gasoit perechea. De fapt este omul care-l cautam. Mai tanar cu 3 ani dar iubitor, cu zambetul pe buze, mereu atent si tandru. Si pt ca e mai mic cu " ani nu ma deranjeaza. Dimpotriva ma simt mai tanara alaturi de el. Sanatate si dragoste la toti!

    3
    0

  • silvia pe 12 Mar 2010, 20:56
    Imi place cand aud de iubire sincera

    As vrea sa gasesc si eu un om cu caracterul lui liviu ......toata admiratia pentru el daca stie sa o respecte si sa o iubeasca pe israela .Ce conteaza varsta.Eu vreau un om de varsta mea dar un caracter afectiv si iubitor si sincer ca liviu.Poate cine stie Dumnezeu imi va scoate si mie in cale un asemenea om care stie sa iubeasca .A mai fost si Salvador Dali.Frumoasa poveste de dragoste cum numai in povesti intalnesti.visez si eu cu ochii deschisi si astept ca speranta moare ultima si daca nu va veni spun ca asa a vrut dumnezeu ,bine ca ne bucuram de viata si trebuie sa o pretuim indiferent de situatie ca lucrul cel mai frumos este ca ne-am nascut si am vazut lumina zilei .

    2
    0

  • AndrEA pe 12 Mar 2010, 12:37
    absurd...

    Buna. Dragostea nu are varsta, nu asa se zice? Dar totusi cand un barbat este mai mare, parca nu e chiar asa ciudat, dar cand femeia este cu 10 15 20 de ani mai mare, ex.Madona, nu ca e mai ciudat,decat oricare cuplu la care e inversa diferenta de varsta..Si asa studiile arata ca barbatii se maturizeaza mai tarziu decat femeile,ce e asa fascinant sa fii cu un copil? Nu toate ne dorim un barbat adevarat alaturi de noi? In fond nu ma deranjeaza cu absolut nimic, nici una din combinatii, ei sa fie fericiti... Fiecare face cu viata lui ce i se pare mai bine... O zi buna tuturor... si NOI sa fim FERICITI!!!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod