Vedete România: Top 10 silicoane

Silicoanele au devenit un accesoriu obligatoriu în "ţinuta" vedetelor de la noi. Există cel puţin o ştire pe săptămână care să anunţe că o persoană publică a apelat la ajutorul chirurgului estetician pentru a-şi ajusta bustul. Există doctori care s-au îmbogăţit de pe urma acestui fenomen, dar şi persoane nemulţumite care s-au împăcat, în sfârşit, cu imaginea lor. Dacă credeai că aceste practici sunt relativ recente, trebuie să-ţi spun că există o vedetă în România care şi-a mărit bustul în anul 1988. Cine este? Află din Top 10 silicoane "de" România!
1 din 11

Nicoleta Voica, tratament în îndepărtata Americă

Cântăreaţa de muzică populară este prima vedetă din România care şi-a pus implanturi cu silicon în sâni. Intervenţia a avut loc în urmă cu 23 de ani, în Statele Unite, după ce artista îi născuse pe cei doi copii ai săi. "Eu mi-am pus silicoane în urmă cu 23 de ani, pentru că aveam sânii foarte mici şi mă deranja şi pentru că voiam să port rochii decoltate. Eu nu am vrut să mă dezbrac în paginile revistelor. Nu mi-am făcut-o pentru că mi-ar fi reproşat cineva ceva, ci pentru că era un vis de-al meu. Medicii mi-au spus atunci că o voi face pentru toată viaţa şi să mă duc la control numai dacă am probleme. Niciodată nu am avut de suferit de pe urma silicoanelor", declara vedeta, zilele trecute, în emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.
17 Februarie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MIRA pe 25 Feb 2011, 16:16
    BEEAHH

    CE NASOALA E C.SPATAR....MIE SILA D EA

    2
    0

  • zambiluta pe 17 Feb 2011, 18:49
    zana are silicoane?!

    Si daca are si nu vrea sa recunoasca? E problema ei.Dalia, te enervezi de pomana. Daca te uiti la poze mai vechi cu Andreea Marin o sa vezi ca bustul ei era mai mic. Daca ii cresteau sanii dupa nastere mai ziceam dar asa, e discutabil. N-are rost sa va certati pe chestia asta! Nu putem pune mana in foc!

    4
    5

  • georgiana pe 17 Feb 2011, 16:56
    foarte tare

    ati vazut filmul asta: http://www.youtube.com/watch?v=eBAwDBwdr2s este foarte tare, alegi ce cadou vrei, poti sa te distrezi:)))) pe 21 feb cica ne alegem cadou pentru noi

    1
    3

  • am pe 17 Feb 2011, 13:11
    urata

    cristina spatar e oribila

    14
    0

  • Dummy pe 17 Feb 2011, 02:54
    Miha

    Ba nu sunt false deloc afirmatiile care spun ca medicul a lucrat intens la fizicul ei, caci stim cum aratau pometii Mihaelei R cand s-a lansat, era urata cu draci.

    9
    1

  • Lion pe 16 Feb 2011, 23:27
    pam pam

    "...chiar dacă vedeta nu a discutat niciodată despre acest subiect". Uite duduie o declaratie a Andreei: "Ani de zile s-a scris despre mine că am silicoane. O iau ca pe un compliment: înseamnă că nu am nevoie de o asemenea operaţie, pentru că arăt de parcă ar fi intervenit deja un medic estetician."

    10
    3

  • Delia pe 16 Feb 2011, 23:18
    Prostia persista.

    Aceeasi poveste. Andreea Marin NU are silicone. Ti-e ciuda cumva ca fata e inzestrata de la natura si ca nu a fost necesara interventia unui medic estetician? Esti o frustrata, pe bune!

    9
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod