Vedete România: Top 10 bani câştigaţi de Revelion. Cine-i cel mai tare?

Ca în fiecare an, mare parte a artiştilor din România au dat lovitura, reuşind să-şi rotunjească binişor conturile. Zecile de mii de euro au curs, publicul a fost mulţumit, iar organizatorii şi-au freacat mâinile şi speră ca şi anul viitor să fie la fel de bine. Am vorbit până acum despre cei care au decis să muncească în noaptea dintre ani.
Ca în fiecare an, mare parte a artiştilor din România au dat lovitura, reuşind să-şi rotunjească binişor conturile. Zecile de mii de euro au curs, publicul a fost mulţumit, iar organizatorii şi-au freacat mâinile şi speră ca şi anul viitor să fie la fel de bine. Am vorbit până acum despre cei care au decis să muncească în noaptea dintre ani. Există, însă, şi exemple de vedete care şi-au permis să stea acasă, Inna sau Ştefan Bănică Jr. sunt numai două dintre ele.

Inna a ratat 70.000 de euro pentru un concert pe care trebuia să-l susţină în Monte-Carlo
, acesta fiind anulat după retragerea sponsorului principal. În cazul lui Ştefan Bănică Jr. lucrurile au stat altfel. Deşi fusese anunţat în playlistul Vanghelionului, artistul a dat un comunicat de presă în care a anunţat că nu a semnat niciun contract pentru acest eveniment, dar nici pentru altele organizate în noaptea de Revelion. "Întrucât au apărut pe câteva canale media anunţuri legate de un presupus concert Ştefan Bănică, pe 31 decembrie, în cadrul evenimentului organizat la Romexpo, considerăm că e necesar să specificăm, pentru o corecta informare a publicului, că Ştefan Bănică nu va participa pe 31 decembrie, de Revelion, la evenimentul menţionat mai sus sau la alte evenimente organizate cu ocazia Revelionului", a anunţat managmentul artistului.

1. Smiley, mult de muncă, dar şi mulţi bani


Fostul jurat de la Vocea României a dat marea lovitură la cumpăna dintre ani. "Voi avea patru concerte. Încep în Piaţa Constituţiei pe la 21.00, merg apoi la concertul Pro TV de la 22.30, după care la 12.00 noaptea voi cânta la Otopeni şi termin cu cel de la un centru de evenimente din Pipera", declara artistul cu doar câteva zile înainte de Revelion. Un calcul sumar ne arată că vedeta şi-a rotunjit conturile cu 32.000 de euro. Mult, dar mult mai bine decât anul trecut când nu a reuşit să strângă decât 15.000 de euro.



2. Andreea Bănică, între 400 de kilometri şi zeci de mii de euro


Pentru una dintre blondele din fosta trupa Sexxy, sfârşitul de an a fost chiar sexy din punct de vedere financiar. Andreea Bănică a plecat acasă cu nu mai puţin de 20.000 de euro. "În noaptea de Revelion am programate cinci cântări. Încep la ora 20.00 la Târgovişte, apoi merg la Otopeni, unde cânt pe la 22.30, la miezul nopţii sunt la Kristal Palace, la ora 01.00 cânt la centrul de evenimente Regal din Pipera, iar pe la ora 02.00 sunt în clubul Maxx. După care pe la 03.30 ajung şi eu acasă. În fiecare locaţie cânt câte 40 de minute", declara Andreea Bănică, pentru Click, înainte de Revelion.



3. Ucraina, mină de aur pentru Anda Adam


Chiar dacă a fost departe de casă, Anda Adam nu se poate văita. A împuşcat doi iepuri, fără doar şi poate. Bunăoară, artista a urcat pe scena din Odessa, în noaptea dintre ani. 20.000 de euro a fost contractul, plus cazare, masă şi transport asigurate. Numai bine pentru blondina care povestea înainte de plecare că 2011 a fost pentru ea un an plin de deplasări. "Anul ăsta am fost mai tot timpul pe drumuri. Maşina mea şi aeroporturile au devenit o a doua casă pentru mine. Este incredibil să vezi cum pe muzica ta dansează oameni care aparţin unor culturi diferite".




 

4. Anna Lesko, fierbinte şi bogată...


... cu 20.000 de euro mai bogată, se poate spune, după încasările pe care le-a avut vedeta de Revelion. Două unduiri din coapse, două vorbe mieroase la ureche, o frumuseţe de ţarină, iată pe ce mizează basarabeanca şi câştigă de fiecare dată.



5. Mihai Trăistariu, mai sănătos şi mai bogat


Au trecut vremurile când Trăistariu făcea bani pe bandă rulantă, însă nu se poate plânge nici anul acesta. După un an prost din punctul de vedere al sănătăţii, existând momente când artistul s-a temut că nu va mai putea cânta vreodată din cauza unei bacterii care-i afectase vocea, iată că sfârşitul de an a fost unul plin din punct de vedere profesional. "Încep programul de Revelion la ora 21.00, la Poiana Braşov, apoi, fug în alt local tot din Poiană. Miezul nopţii nu ştiu exact unde mă prinde, pentru că de la Poiana Braşov plec la Buşteni, unde am doar un spectacol. Spre dimineaţă, cânt în două locuri, în Sinaia, unde am şi cazare, să mă odihnesc câteva ore şi să mă întorc la Constanţa. Este greu, dar aşa m-am obişnuit de câţiva ani. Într-un fel e frumos că te întâlneşti cu artişti, mai ciocneşti un pahar. Cred că toţi soliştii aleargă de Revelion pentru bani, nu cred că merge cineva de plăcere", declara Mihai Trăistariu pentru Click!, la sfârşitul anului trecut.



6. Nico, 5 concerte dar bune


Artista nu s-a aruncat foarte tare de data aceasta. Pentru că a vrut să scape repede ca să se bucure de sărbătoare alături de familie şi prieteni, artista a semnat doar 5 contracte. Chiar şi aşa, contul îi este mai greu astăzi cu 15.000 de euro. La fel ca anul trecut, dacă este să facem o comparaţie simplă.



7. Sylvia & DJ Rynno, 15.000 de euro dintr-un foc


Departe de speculaţiile despre posibilul divorţ al Sylviei şi în siguranţă după cumpănă prin care a trecut soţia lui Dj Rynno în anul care tocmai s-a încheiat, trupa Sylvia & DJ Rynno şi-a putut face bine treaba. Atât de bine, încât cei doi artişti au plecat cu 15.000 de euro acasă.



8. Lavinia, prolifică după scandalul cu Bănică Jr.


Fosta brunetă a trupei Spicey a fost cap de afiş anul acesta în scandalul cu Ştefan Bănică Jr. Despre cei doi s-a scris mult timp că ar avea o relaţia amoroasă, însă acest lucru nu a putut fi probat niciodată. Şi, cum tot răul e spre bine, iată că pentru artistă şi publicitatea negativă este bună. Atât de bună încât a reuşit ca în noaptea de Revelion să plece acasă cu 14.000 de euro, bani pe care i-a câştigat în cele cinci concerte pe care le-a susţinut pe Valea Prahovei.



9. Proaspătă mămică şi super vedetă


Aceasta este descrierea Elenei Gheorghe care, deşi a născut în urmă cu o lună de zile, a reuşit să facă 10.000 de euro în noaptea de Revelion. "Elena îi va lăsa fiului nostru lapte matern, la frigider, iar până se întoarce acasă vor avea părinţii ei grijă de micuţ. Cântăm la Câmpina, dar avem trei-patru propuneri şi la Bucureşti, însă nu ştim sigur ce alegem", spunea Cornel, soţul şi colegul de trupă al Elenei, înainte de sărbători.



10. Daniela Gyorfi, face bani peste hotare


Chiar dacă i-a fost foarte greu să se despartă de micuţa ei Maria, Daniela Gyorfi a acceptat câteva oferte de cântări care au venit din Italia. Bunăoară, în noaptea de Revelion artista a putut fi ascultată live de românii din Cizmă, iar contul artistei a simţit şi el deplasarea, pentru că a devenit mai gras cu 10.000 de euro.

4 Ianuarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod