Vedete România: Noul val de piţipoance

Bianca Drăguşanu, Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu şi Daniela Crudu sunt în mare pericol. În România se schimbă generaţiile de piţipoance şi suntem martorii unui fenomen care, dacă ne uităm în trecut, se întâmplă cu o anumită ciclicitate. Doamnele de astăzi, piţipoancele de ieri. Doamnele devin, încet, încet, Bianca, Daniela sau Sânziana, piţipoance devenind Natalia Barbu, Beatrice Tican, Simona Traşcă sau Mariana Moculescu.

Ce-i drept, după nume, este destul de greu să le identifici dar, dacă discutăm despre contextul în care au devenit persoane publice şi despre bărbatul care le-a fost alături, clar lucrurile vor fi elucidate.
1 din 7

Natalia Barbu, întâi cântăreaţă, apoi soţie de milionar

Natalia Barbu vine din Chişinău şi în CV-ul ei la experienţă profesională scrie artist. Aşadar, înainte să se mărite cu omul de afaceri Nicolae Sota, Natalia era cântăreaţă, acum statul s-a schimbat, este soţie de milionar şi viitoare mămică. La numai un an de când l-a cunoscut, hotărâtă, fata l-a dus pe fostul soţ al Danei Sota la altar şi la începutul anului viitor îi va aduce pe lume şi primul copil.
22 August 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george_alex86 pe 10 Oct 2011, 22:34
    femeile te pot face milionar...numai daca esti miliardar

    Fericirea nu consta in actul care il semnezi ci in conturile bancare.Perversitatea,falsitatea si mandria au ajuns in nijte puncte inimaginabile....toate panaramele si scursurile societatii mari doamne....

    1
    0

  • Dumitritza pe 31 Aug 2011, 10:36
    Natalia Barbu

    Ea are studii superioare,este ft desteapta,inteligenta si nu are ce cauta in aceasta lista...o vedeta demna de admirat..doar daca sa casatorit cu cnva mai mare ca ea..asta nu o face pitipoanca

    2
    1

  • ynna pe 22 Aug 2011, 18:00
    Natalia Barbu

    voi ati auzit cum canta fata asta? este foarte talentata si pe deasupra tanara si frumoasa...acum ca a ales calea cea mai usoara pentru a deveni celebra...sincer cine o poate blama? timpul trece si prea putin conteaza ce vorbeste lumea pe la colturi:)

    8
    3

  • victoria pe 22 Aug 2011, 10:02
    Natalia Barbu

    Natalia Barbu chiar nu are ce cauta in articolul asta.

    15
    3

  • costi pe 22 Aug 2011, 09:03
    pitipoance

    Sunt pitipoance,dar de ce le promovati si le faceti reclama?In ceea ce-o priveste pe Mariana Moculescu,nu cred ca-i pitipoanca,vrea sa scoata si ea un ban ,in orice caz,are un dar si cred,s-ar imbogati mult mai mult decat asa,o vad ca o noua Sandra Brown,ia sa incerce sa scrie romane erotice,cu siguranta ar avea un succes enorm.

    4
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod