Vedete România: 9 gafe colosale la nunta lui Borcea

Aşa numita nuntă a anului, marele eveniment organizat de familiile Borcea şi Becali a reuşit să blocheze duminică o parte din România. Pe unii dintre noi ne-a "lipit" de televizor, iar pe alţii ne-a blocat în trafic, pentru că s-a închis circulaţia la propriu când a ieşit pe stradă maşina care i-a dus pe miri la altar.

Această nuntă ultra discutată şi super pregătită a fost presărată din plin cu momente discutabile, dar şi cu gafe care au reuşit să facă deliciul audieţei. Despre acestea din urmă vom discuta astăzi, încercând să înţelegem de ce, în România, trebuie musai să demonstrezi că ai contul gras.
1 din 10

1. Mireasa Alina Vidican, cam palidă

Ori oamenii care s-au ocupat de imaginea ei nu s-au priceput deloc, ori ea nu a ştiut ce să ceară, ori luminile au fost de vină, indiferent de motiv, Alina Vidican a fost o mireasă extrem de palidă, cu nişte ochi extrem de negri şi cu nişte buze foarte roşii. Albu rochiei şi cu albul tenului a transformat-o, parcă, în femeia de gheaţă, învelită în mătase, dantelă, voal, cristale Swarovski şi perle.

30 August 2011
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mino pe 27 Sep 2011, 15:14
    o mizerie

    o mizerie de nunta , viata lor pana la divortul mirelui la fel o mizerie .Poate dragoastea pe furis care au avut-o pana la un moment dat lor li se parea un lucru maret , dar tot o mizerie = 2 MIZERABILI SI EL CAT S EA

    0
    0

  • ALINNA pe 31 Aug 2011, 20:36
    Nunta lu' peste..............

    Toata galceava asta care numai nunta s-a tot numit , imi pare a fi copie fidela a unei nunti de rromi. Etalarea potentialului financiar a dus decat la dezgust, plus bucatarul lui Michael Jackson a fost acolo. HM, eu ma intreb : oare de ce nu l-au invitat si pe Michael sa cante acolo? E o dilema oe care nu o voi intelege vreodata...off Doamne, aceasta ''DOAMNA'' a despartit o familie, nu 'i asa? Si poate spune ca e fericita? OK, este ACUM, sa vedem cand vom citi despre divort....roata se invarte domnisoara, actuala ''Doamna'' de cartier!! Motivul divortului.....cine stie, poate o alta d-ra, nuuu?

    8
    0

  • victoria pe 30 Aug 2011, 21:38
    ....

    Dreptatea in sensul ca sunt multi oamnei atit de necajiti,dar unii au prea mult,asa e dat,si nu evb ca cineva munceste mai mult si unii deloc.sunt inca multi care au sume fabuloase de bani,da nu se expun in asa hal,cu sarea in bucate nustiu de unde,si costul unui scaun cit chiria unui student,asta e deja aberatie.Dar asa-i,cind ai de unde nu te intereseaza pretul.

    2
    0

  • WishStudioTimisoara pe 30 Aug 2011, 15:33
    Ce oameni !!!

    De ce trebuie sa ne intereseze cum isi administreaza altii averile si cat costa meniul sau tinutele? De ce dam vina pe dreptate ca ei au si noi nu? Fiecare poate sa faca averi si sa-si faca nunti si botezuri cum isi doresc...trebuie doar sa vrei sa faci. Am fost la nunti poate nu chiar de o asemenea anvergura dar tot "kitsch". Nu poate omul sa faca kk ca trebuie sa il fotografiem...filmam...barfim

    4
    1

  • MARIANA pe 30 Aug 2011, 14:47
    BLEAH!!!

    Va place cum tine gura mireasa?!.....mmmm, poate are o scuza, are saraca polipi si nu poate respira decat pe gura.......

    3
    3

  • N pe 30 Aug 2011, 14:06
    Vedete România: 9 gafe colosale la nunta lui Borcea

    în primul rând le doresc casă de piatră celor ce s-au unit întru Domnul, să le fie viata cu împliniri, sanatate şi fericire ! Multi observ ca-i critica, dar fotbalistul si-a castigat averea prin sudoarea muncii lui.Totusi, daca as avea vreodata asa avere si as face o asa nunta, as pune deoparte si as dona cel putin 10% din valoarea totala a nuntii mele celor bolnavi, celor ce au copii scolari la tară si nu-i pot tine la scoală.Cât priveste asa zisele gafe : suntem noi cârcotasi si nu suntem capabili sa ne facem singuri o radiografie a tuturor greselilor ce le-am savârsit de-si le puteam evita.Nu i-am vazut niciodata pe cei doi soti, totusi mi-as dori sa-i întalnesc pe aceasta lume la sarbatorirea a 50 de ani de la ziua nuntii lor.În rest le doresc tuturor sanatate si împliniri.

    3
    2

  • dora pe 30 Aug 2011, 13:13
    prea mult

    aseara CTP-ul a spus ca, daca ar avea banii necesari, 80% dintre romani ar face asa o nunta. din pacate, are ffff mare dreptate. din pacate. la noi nu se mai stie ce e bunul gust. ce-i drept, la noi daca s-ar face o nunta ca cea regala a m. britanii s-ar revolta majoritatea si ar spune ca e una de sarantoci! oricum, tigania e ridicata la titlul de arta. la banii lor puteau face ceva mai putin strident. chiar si rochia miresei a fost mult prea incarcata - si croiul, si volane, si paiete, si .... etc. prea mult!

    3
    0

  • nadya_dark pe 30 Aug 2011, 12:57
    Mda..

    Tinand cont cine au fost nasi ,era de asteptat ca nunta sa fie un kitsch

    7
    1

  • ZZZAZA pe 30 Aug 2011, 09:33
    Site Eva

    Off, ce site de 2 bani a devenit eva.ro!! Nu poti citi nimic pt k se umple ecranul de reclame care se deschid una dupa alta!! F. enervant...

    20
    1

  • Cris pe 30 Aug 2011, 07:34
    Kitsch

    Asta e cuvantul care defineste totul.

    17
    0

  • victoria pe 30 Aug 2011, 00:24
    nu chiar

    E prea mult spus greseli colosale,inca cite comentarii vor mai fi....nu e nunta si inmormintare fara birfa.ca si-a prins mireasa voalul sau ca au trait 8ani impreuna mirii,chiar nu sunt asa greseli dupa cum v-ati exprimat,nu este eveniment fara vreo gafa.Cit despre aceasta nunta...e facuta pentru ochii lumii,dar nu pu unirea a doua suflete ce se iubesc,unii au prea mult,altii deloc...unde oare e dreptatea?

    12
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod