Vedete România: 8 secrete ale celui mai puternic burlac

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Este fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, este medic de profesie şi este foarte bogat. Elan Schwartzenberg are 44 de ani şi o avere estimată la 45 - 50 de milioane de euro. Zilele acestea se află pe primele pagini ale ziarelor după ce a cumpărat pachetul majoritar al companiei care deţine Realitatea TV.

Presa a început să fie interesată de personajul Elan Schwartzenberg după ce acesta s-a căsătorit cu fosta vedetă TV Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au despărţit în anul 2008, divorţul lor dând naştere unui scandal în care acuzaţiile reciproce aruncate de cei doi au făcut deliciul publicului. Indiferent de contextul în care este pus, omul de afaceri este un personaj interesant, extrem de calculat şi, mai mult decât atât, un tip care are abilitatea să te oprească foarte elegant.
1 din 9

1. Plecarea Mihaelei Rădulescu, o înţelegere între cei doi

Toată lumea a fost şocată atunci când Mihaela Rădulescu a anunţat că se retrage din televiziune. Nimănui nu-i venea să creadă că cea mai populară vedetă de la noi se lasă de meserie. Nu s-a ştiut niciodată adevăratul motiv, însă presa a speculat că acesta a fost târgul între ea şi Elan, şi că doar aşa Mihaela Rădulescu putea să-şi aibă copilul alături. Conservatorismul omului de afaceri şi dorinţa acestuia ca micuţul Ayan să aibă o mamă, nu o vedetă alături, o putea pune pe Mihaela Rădulescu în pericol să-şi piardă copilul.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Flavia pe 20 Mai 2011, 16:44
  Elan Schwartzenberg vs. Mihaela Radulescu va alege tot ceva de teapa acesteia

  Elan divortindu-se de Mihaela Radulescu, va alege tot ceva de teapa acesteia. Nu stiu cum un barbat se poate casatori cu o femeie usoara si poate astepta dragoste absoluta, un camin fericit si un copil/copii educati. Asa ceva e practic o imposibilitate. El insusi are o problema: e atras tot de femei care sclipesc in exterior si sint goale pe interior, sarace cu duhul s-ar putea spune. Cine isi scoate nurii pe tapet, isi expune sinii ca o barmanita si isi povesteste viata intima ca o ultima femeie usoara, nu poate fi altceva decit o persoana de joasa speta. Personal gindesc ca a fi curtata de un astfel de barbat ar fi o gluma proasta, oriciti bani ar avea in cont. Banii se fac, se duc si vin, ceea ce conteaza este calitatea umana, valorile interioare si morale, respectul pe care-l acordam celorlalti si ce lasam in urma noastra. Televiziunea Romana este un exemplu de pierdere de vreme cu aceste non-valori numite "vedete". Oamenii de rind care nu au bani, spera ca prin televizor si pot ameti nevoile zilnice, iar in loc sa munceasca pt. a-si croi un drum sigur in societatea iau de modele aceste non-valori.

  1
  6

 • Roxana pe 4 Mai 2011, 19:28
  ya right

  acest om "deosebit" a inselat-o pe mihaela radulescu.

  7
  0

 • irina pe 4 Mai 2011, 15:04
  taur

  cei doi prieteni si elan si ion tiriac sunt tauri.asta spune multe, buna zodie!:)

  8
  0

 • marga pe 4 Mai 2011, 14:31
  ELAN

  Pacat , ca acest om deosebit, a intalnit o femeie care nu a stiut sa-l pretuiasca si sa-l respecte,e greu de gasit o persoana care sa te merite

  4
  7

 • anonimus pe 4 Mai 2011, 14:21
  nu scrie prosti!!!

  Domeniul de vantaoare este BALC nu BALS.... cale lunga intre cele doua locatii!!!

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod