Vedete România: 7 "moşi" colecţionari de piţipoance

19 August 2011
Pepe, Liviu Vârciu sau Cătălin Botezatu nu au fost primii Don Juani ai României. Înaintea lor au fost alţi bărbaţi celebri şi virili care au sucit minţile doamnelor şi domnişoarelor, la modă, în perioada în care ei erau numai buni de însurătoare şi, mult după aceea. Unii dintre ei, chiar şi astăzi când nu mai sunt chiar aşa de cruzi, provoacă fluturaşi în stomac domnişoarelor dornice de publicitate. Ion Ţiriac, Ilie Năsatse, Florin Piersic sau Ovidiu Lipan Ţăndărică sunt numai o parte dintre domnii care au dat iama printre vedete.
1 din 8

Ilie Năstase, bărbatul care spune că a avut mai mult de 2500 de iubite

"Am avut multe iubite care depindeau numai de mine", povestea la un moment dat fostul tenisment, mulţumit că astăzi are alături o femeie independentă din punct de vedere financiar. Înainte de Brigitte Sfăt, dacă ar fi să ne ghidăm după ce spune el, Ilie Năstase a mai avut 2449 de iubite. Prima lui dragoste adevărată a fost Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, cu care s-a căsătorit în 1972 şi de care a divorţat zece ani mai târziu. Adelaide Alexandra King a fost cea de-a doua soţie, cu care să căsătorit în 1984, într-o biserică din New York. Cea de-a treia soţie şi ultima femeie pe care a dus-o la altar este Amalia Năstase, femeia de care a divorţat în 2009, înainte să se îndrăgostească de Brigitte Sfăt. De departe, însă relaţia pe care a avut-o cu Diana Ross a făcut vâlvă în întreaga lume, aceasta fiind câteva luni bune un subiect de interes mondial. Acestea sunt numai câteva dintre cele mai importante femei din viaţa fostului tenismen.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • daniel pe 19 Aug 2011, 03:08
  barfe...

  Si Raduleasca a avut si are o relatie "de prietenie" cu Ion Tiriac. Chiar asa, sa uitam de acest mic amanunt!!!

  1
  0

 • ion tiriac pe 19 Aug 2011, 00:00
  Nadia

  am o dilema !!!! mare !!! Nadia Comaneci sau nadia coroi ? ca sincer ... pana acum nu am auzit de o relatie a Nadiei noastre cu tiriac ????

  2
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod