Vedete România: 6 ţinute kitsch

Zi de zi, vedetele de la noi mai fac câte ceva care ne lasă cu gura căscată de uimire şi de cele mai multe ori nu în sens pozitiv. Cam acelaşi lucru se întâmplă şi când vine vorba de hainele pe care le aleg, unele ţinute fiind adevărate exemple de înrămat cu titlul "aşa nu".

Iată câteva vedete care au ales la un moment dat să se îmbrace cât mai kitsch posibil:
1 din 7

Adelina Pestriţu


Un show de modă a transformat-o pe Adelina Pestriţu într-o adevărată caricatură. Îmbrăcată într-o rochie improvizată dintr-un sac de gunoi şi purtând o perucă roz electrizantă, Adelina a fost o adevărată încununare a kitsch-ului.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • trude pe 10 Iul 2011, 02:32
    vedete Romania

    Nu scunoasteti sensul cuvantului vedete.Se pronunta foarte mult in media acest cuvant si nu se potriveste cu ce vedem.Daca ne mai plitisiti cu astfel de aratari renunt la site.Sunteti jalnici nu meritati bagati in seama.

    2
    3

  • Dyutza_003 pe 9 Iul 2011, 18:21
    Vedete de 2 bani

    ,,Moni"...ce sa zic, maimuta (sau, in cazul dat, pantera roz) si imbracata, tot maimuta ramane, si nu ma refer neaparat la fizicul ei. A uitat de unde a plecat...si uite unde a ajuns. Stop...da unde a ajuns? Si cum? Si pentru ce? In Romania, sensul cuvantului ,,vedeta" nu mai e acelasi de alta data, probabil de aia ati plasat articolul la categoria ,,vedete Romania", da? Sau doar sunteti prosti?

    5
    2

  • tutu pe 9 Iul 2011, 14:22
    HUUUUUUU

    oana zavoranu e number one!

    4
    3

  • carmen2010 pe 9 Iul 2011, 12:54
    Nu veau asa vedete!

    Daca mai numiti asemenea persoane vedete , cred ca o sa renunt la site.Oriunde in Romania puteti gasi persoane mult mai de calitate care nu au deloc pretentia ca sunt vedete. luati si voi in considerare niste criterii, macar uitati-va daca au facut ceva in viata .

    7
    2

  • luminita pe 9 Iul 2011, 08:20
    vedete??????????????

    pai astea sunt vedete?????????

    15
    1

  • criss pe 9 Iul 2011, 01:13
    oarecum...

    aveti dreptate 100% doar in ceea ce le priveste pe gabor si buruiana. atat. tb sa facem diferenta intre pictoriale/ prezentari de moda si tinute alese spre a fi purtate in alte situatii. cat despre rochita roz, kitsch o fac sa para numai si numai purtatoarele ei, cu silicoanele lor revarsate.

    6
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod