Vedete România: 6 tâmpenii făcute la început de an. Cine-i cel mai tare?

Nici nu a început bine anul şi vedetele se întrec în tâmpenii. Care mai de care, din dorinţa de a nu părăsi luminile rampei, ne şochează cu ieşirile lor mai mult sau mai puţin planificate. Fie că au decis să facă dezvăluiri uluitoare, fie că au găsit de cuviinţă să-şi demonstreze bărbăţia în cel mai pueril mod posibil sau că s-au gândit să-şi schimbe radical viaţa, personajele mondene nu ne lasă să ne plictisim.
1 din 7

1. Irinel Columbeanu se vrea primar de Capitală Europeană

Milionarul de la Izvorani a şocat opinia publică când, într-un mod mai mult decât original, şi-a anunţat dorinţa de a candida pentru postul de Primar General al Bucureştiului, pe Youtube. "Îndrăznesc să vă captez atenţia pentru câteva minute, mizând nu pe vreo curiozitate mondenă, ci numai şi numai pe înţelepciunea dumneavoastră. Fără afiliere la vreuna dintre formaţiunile politice ale ţării noastre, fără vreun suport favorizant din partea niciunui trust media, şi fără niciun fel de obligaţie faţă de un grup prezent sau viitor de interese private, ca simplu cetăţean al Bucureştiului, fără întrerupere în ultimii 52 de ani, am curajul de a mă înscrie în competiţia de a obţine din partea dumneavoastră încrederea viitorului primar al Capitalei în următorii patru ani. Numai aşa îmi pot permite să am îndrăzneala ca indiferent de vârstă pe care o aveţi să aveţi înţelpeciunea şi să faceţi un minimum efort civic, alegând ca probabil într-o zi liberă a acestui an să mergeţi la vot şi să votaţi numai cum vă va dicta atunci conştiinţa, dar altceva decât acelaşi trecut fardat". Iată cum Moni a ratat la mustaţă şansa să fie prima doamnă a Capitalei.

5 Ianuarie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mda pe 6 Ian 2012, 02:55
    prostie mai mare ca inaltimea pigmeului minune

    cum sa canti la o nunta soacrei sau miresei sophie a lui maximilian ? sa-i canti ca e stricata ! oups, e vorba de maneliste - intradevar stricata ma !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod