Vedete România: 5 mame disperate să fie sexy la scurt timp după ce au născut

Foarte multe vedete reuşesc să scape rapid de kilograme în plus, vergeturi, celulită, sâni lăsaţi şi toate transformările neplăcute din timpul sarcinii. La numai câteva săptămâni după naştere îşi fac apariţia în public în ţinute foarte sexy stârnind invidia proaspetelor mămici "de rând", care nu-şi permit să apeleze la tratamente şi intervenţii de ultimă oră.

Dar invidia lor nu este justificată, având în vedere chinurile prin care trec vedetele pentru a şterge cu buretele urmele lăsate de sarcină. Iată cinci vedete de la noi obsedate să fie sexy imediat după ce au născut:
1 din 6

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a slăbit 22 de kilograme în primele trei luni de la naşterea tripleţilor. Dar vedeta nu este mulţumită cu acest rezultat şi vrea să facă tot ce-i stă în putinţă ca să fie iar o divă supersexy. Iar pentru că în prezent sânii sunt cei care o nemulţumesc, a decis să facă o operaţie care să le redea fermitatea:

"Este o operaţie cu laser de ultimă tehnologie şi constă în reconstrucţia sânilor printr-un implant care îmi va păstra aceeaşi cupă D, dar care îmi va umple partea de sus a sânilor. După operaţie, sânii vor fi mai fermi. Am alăptat până la două luni. Acum nu mai alăptez, aşa că doctorul mi-a spus că pot să fac operaţia în această perioadă", a declarat Nicoleta Luciu pentru Click.

Vedeta a apelat la un chirurg estetician şi pentru a scăpa de grăsimea de pe şolduri şi abdomen.


MAI MULT DESPRE: nastere, sarcina, vedete, tratamente, mame
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • livi pe 25 Ian 2012, 19:50
    invidioasele

    relelor ce sunteti,invidioase si egoiste,daca ati putea si voi sa va faceti operatii ca ele le-ati face fara sa stati pe ganduri,eu le apreciez pe toate femeile ce se respecta si se angrijesc,nu trebuie sa stam numai la cratita........................

    0
    1

  • ela pe 19 Ian 2012, 15:41
    sunt mai mult de 6!!!

    Pe disperatele de Andra si de Cristina Spatar si Andra unde le-ati lasat? Sau aveti interes de-a nu scrie de rau de ele?!

    2
    1

  • SiteDeHaine pe 19 Ian 2012, 11:04
    HAINE ONLINE

    Haine de firma la pret de fabrica pe SITEDEHAINE.ro. Noi produse saptamanal

    2
    1

  • aly pe 19 Ian 2012, 08:08
    si a 6a care e? ca s-a terminat articolul.

    va zic io: elena gheorghe

    1
    2

  • Timofte pe 18 Ian 2012, 23:04
    """

    Datorita acestor ciuperci paria aparute peste noapte multe fete viseaza sa-si operatii de tot felul sa refuze mancarea si sa devina anorexice...celor care le sustin sa spuna ce este bun in faptul ca luciu si altele ca ea au alaptat copii doar 2 luni ...anticorpi pt acei copii sunt in laptele mater s-a gandit desteptele care o sustin la asta ?nu e nimic rau sa fii sexy dar sa vina de la mama natura nu de la bisturiu.

    7
    1

  • Lana pe 18 Ian 2012, 21:18
    Catre Mara

    Nu e nimic rau in asta, sunt de acord. Dar nici cei de aici nu au comentat neaparat negativ. Vorbesc la modul general, nu ,,Si Jojo a dorit sa scape de kg si vai Doamne, nu e bine sa te infometezi etc...''. Titlul e prost ales doar. Si evita sa mai scrii comentarii cu majuscule pt ca e obositor pt. ochi si pe mine, personal, ma enerveaza. Daca vrei sa scoti ceva in evidenta, scrie normal.

    8
    2

  • MARA pe 18 Ian 2012, 11:59
    stire

    DE CE FACETI COMENTARII DE 2 BANI.AFARA ORICE FEMEIE CARE SE RESPECTA ARE GRIJA LA CUM ARATA .ASA CA E CEVA NORMAL SA SE INGRIJEASCA DE ASPECTUL LOR, MAI ALES CA AU SI CU CE. CE E ATIT DE IESIT DIN COMUN SI DE CE EXAGERATI SI DATI TENTE DE MAHALAGISM UNOR LUCRURI NORMALE.HALAL STIRI SI JURNALISM/TI.

    8
    12

  • onutta21 pe 18 Ian 2012, 10:58
    ***

    nu este nimik rau in asta!!! foarte bien ca se straduisc sa arate sexy si dupa o nastere . felicitari!!!

    8
    13

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod