Vedete România: 5 iubiri neaşteptate. Vezi de ce sunt ciudate

Unele persoane se potrivesc atât de bine încât este o adevărată încântare să le vezi împreună. Dar există şi varianta opusă, când oameni care par să nu aibă nimic în comun formează un cuplu. Astfel de exemple vedem adesea în showbiz-ul românesc, iar cel mai proaspăt este idila dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil. Iată cinci cupluri care nu par să se potrivească absolut deloc:
1 din 6

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost fotografiat alături de colega sa de partid Oana Mizil într-o staţiune din Franţa. Vanghelie a declarat că are o relaţie de dragoste cu deputatul PSD Oana Mizil, precizând că atât el, cât şi aceasta au încheiat relaţiile cu foştii lor parteneri de viaţă.

"Relaţia mea cu soţia a încetat într-un fel sau altul. Eu şi Oana avem o relaţie civilizată şi corectă, suntem două persoane libere. Nu ne-am înşelat partenerii de viaţă. Soţul ei şi soţia mea ştiu că avem o legătură. De un an de zile am decis că relaţia mea cu soţia nu mai poate funcţiona. Noi mai avem o legătură doar de dragul copilului", a spus Vanghelie la Kanal D.

"Am fost împreună şi în România, dar nu aţi apucat să ne vedeţi. Nu am de ce să mă ascund. Dacă voi simţi nevoia să o iau de mână pe Oana, în public, o să o fac", a mai precizat primarul.

Relaţia dintre cei doi este cu atât mai neobişnuită şi neaşteptată prin faptul că ambii erau deja implicaţi în relaţii de lungă durată, dar pe care, se pare că le-au încheiat înainte de a-şi începe idila. În urmă cu câteva zile, însă, Vanghelie a negat că ar avea o aventură cu colega sa de partid, spunând că nu este altceva decât "un joc politic mizerabil".
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iris pe 24 Ian 2012, 00:45
    gabriela vranceanu firea

    e o panarama ipocrita care nu a respectat nici macar cateva luni doliul. cu cata nonslalatza rade in public si vorbeste despre unele lucruri ca si cum ar fi normale. cat tupeu sa ai sa faci asa ceva?! asta arata ca oameni fara scrupule ajung sus.

    0
    0

  • irina pe 20 Ian 2012, 16:36
    MLC

    Middle life crisis face ravagii si la femei si la barbati

    2
    0

  • onutta21 pe 19 Ian 2012, 12:07
    ***

    da-o dracu de barbatie financiara , ca nici ala cu care era ea maritata nu era sarac :)) . nu pot sa imi dau seama cum de l-a lasat pe ala pentru almanahe asta ??!!!! doamneeee

    5
    0

  • bobo pe 19 Ian 2012, 03:03
    Marean si Oaaaaa!!!!

    Aaaaaa!!!! Tovarasii Defutati Cum se mai potrivesc ei !!! Si la ochi si la sprancene...ca doi porumbei la pene... te pui cu 'barbatia' financiara a lui Goagal?

    11
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod