Vedete România: 5 femei din viaţa lui Dan Chişu

Regizor, actor, producător, scriitor, bucătar. Ceea ce face Dan Chişu este greu de definit, dar cea mai cunoscută parte a vieţii sale pare să fie cea amoroasă. Chişu se poate lăuda că a avut relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei din România. Mihaela Rădulescu şi Manuela Hărăbor sunt două cuceriri celebre ale sale. De fapt, promovându-şi singur imaginea de cuceritor, Dan Chişu a publicat şi o carte ce are ca temă centrală femeile din viaţa lui. Iată cinci relaţii celebre ale lui Chişu:
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Thomas pe 17 Iul 2011, 14:14
    cine este dan chisu?

    Astia suntem noi romanii-fara opinie,fara atitudine civica,stam indiferenti ca nesimtitii la tot ce se intimpla in jurul nostru,cu noi si cu viata noastra,adevarul ne supara si de aceea nu recunoastem nimic desi acesta iese la suprafata.Despre persoana respectiva,un mascul care nu poate fi numit OM.

    6
    1

  • AristoCat pe 11 Iul 2011, 13:13
    Asta-i buna

    Pffff. Cica "Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu". N-a auzit de testul ADN???

    8
    1

  • marilena pe 11 Iul 2011, 02:09
    dan chisu

    se pare ca noua romanilor ...ne place circul...noncultura...comentarii de proasta factura....la noi se cumpara doar "mondenitati"...adica barfele.suntem ca tatele iesite pe batatura.dar cui ii pasa ce face altcineva cu viata personala?este doar alegerea lui....iar noi ca indivizi nu ne diferentiem...asta nu prea inteleg "vanzatorii de noncultura".... pricepprice

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod