Vedete România: 5 declaraţii "tâmpite"

Vedetele din ţara noastră se bat în declaraţii, dar uneori ajung să se bată singure cu propriile declaraţii. Câteva exemple sunt Oana Zăvoranu, care îl vrea cu ardoare pe Huidu în cimitirul ei sau Claudiu Bleonţ care este mândru "că o are mică". Iată alte vorbe senzaţionale ale vedetelor:
1 din 6

Oana Zăvoranu

Oamenii se ceartă, se urăsc, dar mai şi iartă, într-un final. Dar se pare că Oana Zăvoranu nu prea cunoaşte noţiunea de iertare şi nu vrea să aibă de-a face cu ea nici măcar când "duşmanul" ei, dacă poate fi numit aşa, trece prin clipe teribile.
Este vorba bineînţeles de Şerban Huidu, cel care a suferit un grav accident la schi şi a fost la un pas de moarte. Când toată lumea îi transmitea încurajări lui Huidu, Oana s-a grăbit să declare că îi pare rău mai mult pentru copacul de care s-a izbit realizatorul Cronicii Cârcotaşilor. Iar când Huidu a început să se recupereze, Zăvoranca s-a arătat întristată, declarând că acestuia i-ar fi stat foarte bine pe una dintre aleile cimitirului pe care ea îl deţine.

"Am auzit de accidentul lui, vorbeau nişte femei de serviciu la un hotel sau ceva de genul ăsta. Nu mă interesează subiectul. E ca şi când am vorbi despre un sul de hârtie igienică", şi-a început atacurile Zăvoranu, care a continuat în acelaşi stil şocant: "Eu i-am spus lui de cimitir atunci. I-am zis pe urma că tot la mine o să-şi găsească veşnica odihnă!", a declarat Oana Zăvoranu.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 6 Iun 2011, 11:52
    pt senzuala

    papusa pacat caci esti frumoasa dar cap deloc au au cap dar e gol iar cu sani care tiai facut sunt frumosi dar degeaba daca sunt ca buretele asta e iar la buze mai merge caci ai spar la supt de ................stii tu foarte bine la ce ma refer si mie miar placea sa ami faci o frectie cu buzele alea

    1
    1

  • nelu pe 6 Iun 2011, 11:48
    urata de tot

    mama da asa urata poti sa fii cred caci pepe cand tea cunoscut a fost orb sau cum a fost dar sa stii caci nu esti buna de nimica poate la speriat de ciori dute si ascundete caci nu vezi cum arati si dupa ce ca esti urata mai su nebuna pe deasupra fato pe tine nici medici nu te mai salveaza pacat de tine dar asta e adevarul

    0
    2

  • carmen2010 pe 4 Iun 2011, 19:17
    care vedete?

    Eu nu consider vedete persoanele pe care le-ati prezentat, cele mai multe asa zise vedete sunt promovate in aceasta postura de presa , ele nu au nici un merit nu au facut nimic care sa le faca sa merite numele de vedete.Pacat ca nu ne indreptam atentia asupra celor care ar merita sa fie promovati.

    14
    1

  • anto pe 4 Iun 2011, 18:58
    ref penibil

    e foarte frumoasa o femeie insarcinata. mie declaratia asta nu mi se pare tampita.... ideea era alta: daca esti insarcinata, nu ar trebui sa apari in body pe scena.... sunt anumite parti care trebuie acoperite... ce ar fi sa apara toate gravidele dezbracate? ca doar este cel mai frumos lucru:). in primul rand, ea ar fi trebuit sa aiba grija sa nu raceasca cumva... :)

    2
    2

  • Butterflyef\fect pe 4 Iun 2011, 15:00
    Penibil!

    Nu stiu daca acest om are copil, dar oare ce ar face daca ar avea o sotie insarcinata? Ar evita sa se uite la ea timp de 9 luni sau s-ar muta intr-o alta casa pana cand ea naste...E penibil rau, cum sa ti se para hidos o femeie insarcinata? Cand multi dintre noi consideram un lucru minunat venirea unui copil pe lume, implicit sarcina! Aiurea :|

    6
    0

  • MAZGALICI pe 4 Iun 2011, 13:15
    E SI EI OAMENI !

    ATI FOST FOARTE POLITICOSI SCRIIND CA SUNT DECLARATII TAMPITE ,E SI EI OAMENI SI.................vedete ! LITERE MAI MICI NU AM GASIT, PACAT !

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod