Vedete la plaja

Bogati, celebri si in tendinte. Vedetele de la Hollywood s-au intrecut, care mai de care, sa-si etaleze noile achizitii in materie de costume de baie.
Bogati, celebri si in tendinte. Vedetele de la Hollywood s-au intrecut, care mai de care, sa-si etaleze noile achizitii in materie de costume de baie. Fie ca sunt la munca, in timpul filmarilor, fie ca au ales sa se relaxeze cateva zile departe de ochii curiosilor, starurile internationale ies din nou la rampa.

Kristin Cavallari, cea mai noua aparitie din distributia productiei "The Hills", a ales sa poarte un costum de baie negru, simplu. Actrita a fost pozata in timpul filmarilor care au avut loc pe plaja insorita din Malibu. O prezenta agreabila, care-ti da impresia ca pe plaja se simte la fel ca acasa.

Britney Spears socheaza din nou. De aceasta data, trebuie sa recunoastem ca o face intr-un mod placut. Dupa o perioada tulbure din viata ei, Britney si-a revenit si arata senzational. Dovada consta in ipostazele surprinse de paparazzi, in care artista este imbracata intr-un costum de baie alb, accesorizat cu o palarie neagra supradimensionata. Fotografia a fost facuta inainte de participarea lui Spears la Teen Choice Awards, in timp ce filma urmatorul videoclip.

Paris Hilton si noua "achizitie" in materie de barbati, Doug Reingardt, s-au relaxat printr-o plimbare pe yacht, in Bora Bora. Daca pentru el a fost simplu, si-a tras un short confortabil si... usor de dat jos, Paris a fost... roz. Parca prea roz daca stam sa ne gandim ca totul, de la pantalonii scurti care-i acopereau bikinii, pana la accesoriile din par, totul era in aceasta culoare.

Leonardo DiCaprio "a parasit" Titanicul pentru o vacanta relaxanta in Ibiza. Unul dintre cei mai frumosi barbati de la Hollywood, daca este sa ne uitam pe topurile de specialitate, a ales sa faca surfing in Spania, impreuna cu un grup de prieteni. Chiar daca toata lumea se astepta sa-l vada pe actor giugiulindu-se in apa cu cine stie ce frumusete, planurile le-au fost date peste cap. DiCaprio a fost cuminte de data asta.

Whitney Port, colega cu Kristin Cavalli in "The Hills", a ales sa-si etaleze costumul de baie in Central Park. Ce daca nu are timp sa mearga la mare, actrita si-a gasit un loc propice ca sa se expuna la soare. Pentru aceasta "iesire" ea a ales un costum de baie alb-negru, din care se vede numai sutienul, pentru ca in partea de jos a ales o pereche de pantaloni scurti care se asorteaza perfect.

Kate Moss si Lily Allen se distreaza, nu gluma, pe plaja din St. Tropez. Moss este imbracata intr-o camasa lejera, alba, si o pereche de blugi scurti. Allen a ales un sutien albastru si un short alb. In cazul celor doua tinere, nu imbracamintea este importanta, ci lucrurile pe care le fac. Vedetele au fost surprinse de paparazzi fumand iarba in timp ce stateau la plaja pe yacht. Sa mai spun ca, la aceasta scena, era de fata si fiica lui Moss, Lila Grace?

Cindy Crawford nu se dezminte. La cei 43 de ani pe care ii are, supermodelul afisaza o silueta de invidiat pe plaja de la St. Tropez. Ea a ales un costum de baie ciocolatiu, care-i scoate in evidenta formele perfecte.

Heather Graham, vedeta din pelicula "Marea mahmureala" ("The Hangover"), a ales sa-si petreaca vacanta in Spania. Vedeta a purtat un costum de baie rosu cu buline albe, un model in tendinte intotdeauna.
13 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod