Vedete Hollywood: 5 gravide sexy

Se spune că sarcina e cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei. Acest fapt este valabil şi pentru vedetele. Fie că devin mame pentru prima dată, fie au mai trăit această experienţă, celebrităţile par a fi nerăbdătoare să dea naştere unei noi vieţi. Victoria Beckham, Carla Bruni, Jessica Alba sunt doar câteva dintre celebrităţile care vor deveni mămici în acest an.
1 din 6

Carla Bruni


Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni, şi-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă în vacanţă alături de soţul ei, Nicolas Sarkozy. Deşi nu a recunoscut public că este însărcinată, sarcina a fost confirmată de pozele paparazzilor. Rochia albă, scurtă purtatată de Carla a lăsat să se vadă sarcina. Fostul topmodel în vârstă de 43 de ani a fost surprins alături de soţul ei la plimbare într-o staţiune de pe coastele Mării Mediterane. Potrivit zvonurilor apărute în presă, Carla Bruni urmează să aducă pe lume un băiat.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fotograf botez bucuresti pe 15 Iul 2011, 08:38
    filphoto.ro

    Nu trebuie sa fii topmodel ca sa arati bine in niste poze de "maternitate". Apelati la mine si va pot ajuta eu sa aratati in asa fel incat sa vreti sa va amintiti intoteauna cele 9 luni care chiar conteaza in viata noastra.

    0
    0

  • alexandra pe 11 Iul 2011, 16:02
    ??

    nu stiu de ce se face atata tam-tam pe frumusetea Carlei Bruni. e urata, rece, inchisa, n-are nimic sexi. mi se pare cat se poate de banala, nu stiu de unde si pana unde e numita o mare frumusete...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod